uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
       Reference Sites
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
uShop 3.4 cgi script causing problems

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Mar-17-18 04:29 PM EST
Original Message
uShop 3.4 cgi script causing problems
Author Ron Verrazzani on 03-10-2001 at 13:44 (EST)
I just upgraded to 3.4 and have followed directions to the letter replacing class files and the 3 .pl scripts. After filling out the order_template there is no response to get to the review order page.

I just got an e-mail from my web host provider saying the following:

"We noticed that one of your script : ushop.cgi is taking up lots of CPU
time. If you are on our dedicated server that will not be a problem,
however, you are on a shared machine, your script is denying other users
of their CPU processes. We have renamed ushop.cgi to fixme_ushop.cgi so
that you have a chance to get it fixed before running it again.

Please do let us know once the script is fixed."

So what's wrong with this ushop.cgi script????

Table Of Contents
  RE: uShop 3.4 cgi script causing problems Bill Weiner, 2001-03-13 05:40:37 (1)

Messages In This Discussion
         1. RE: uShop 3.4 cgi script causing problems
        Author Bill Weiner on 03-13-2001 at 05:40 (EST)
Providing you haven't made any unauthorized changes to the script, there is nothing wrong with the uShop CGI script. Submit a support request with your license number and a copy of all three scripts that you are using on your server and I will take a look a your configuration.

© 2003 Microburst Technologies, Inc.