uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Go to Listings in control panel returns error when its clicked

Knowledge Base Lobby : uDirectory Support Conference : Modify uDirectory Scripts
Dec-13-17 09:44 AM EST
Original Message
Go to Listings in control panel returns error when its clicked
Author Chi on 03-29-2002 at 00:24 (EST)
Hi - Goto Listings (button, link) in control panel wont go to listings (data folder) when I click on it from the control center???
I reloaded udirectory script to cgi directory after changing master password. I am able to log into control panel with my new password and do everything there, everything in control panel works fine except Goto Listings button when I click on it, I am able to go to data directory from my browser and everything works in browser (data folder works fine = 777 chmod) - listings and categories working fine except Goto Listings button in control panel.
Please let me know what could be the cause?

Thank you
Chi
TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  Go to Listings in control panel returns error when its clicked Chi, 2002-03-29 11:43:13 (1)
            RE: Go to Listings in control panel returns error when its clicked Bill Weiner, 2002-04-01 05:02:19 (2)

Messages In This Discussion
         1. Go to Listings in control panel returns error when its clicked
        Author Chi on 03-29-2002 at 11:43 (EST)
Its ok now, I fixed it!!??

I think udirectory script has problem with epacial symbols suc as "." (dot) as the first letter of category name, is this correct?

I created a category called ".com" and this bad boy ".com" category was the first category to be linked from Goto Listings button in control panel, I did change the ".com" to "dotCom" and the problem was solved, it works like a champ.

Please let me know if my assumption is correct or maybe there was another issue which I missed. Are there any symbol limitations in udirectory script that we should be aware of?

Thanks,
Chi
TABLE OF CONTENTS
                 2. RE: Go to Listings in control panel returns error when its clicked
                Author Bill Weiner on 04-01-2002 at 05:02 (EST)
Due to validation checks that were added to the script, the "goto_listings" function will prevent the display of categories with periods in the name. What we probably should do is add a warning when adding a new category to not use periods in the category name.

Other characters that are not valid for category names are: forward slashes, backward slashes, ampersands, double-quotes, bars, and carriage returns. I believe all of those characters are stripped out from the name when adding a new category.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.