uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Different $tee_time_end_weekday times

Knowledge Base Lobby : uGolf Support Conference : Configuration Questions
Dec-11-17 10:21 AM EST
Original Message
Different $tee_time_end_weekday times
Author MJI Brower on 03-21-2003 at 13:32 (EST)
Hi,

This was so helpful last time that I decided to come back.

I'm still trying to configure uGolf to work as a lab scheduler. The instructor wants a different ending time on Wednesday than the rest of the week. I thought this might work:



# 8. What is the ending tee time (hour) on weekdays? (1 - 24)

if ($wday == 3)
{
$tee_time_end_weekday = "16";
}

else
{
$tee_time_end_weekday = "18";
}



This doesn't seem to work at all--$tee_time_end_weekday is always 18. Any suggestions?


Thanks!

Molly
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: Different $tee_time_end_weekday times Bill Weiner, 2003-03-25 07:39:44 (1)
            It's working... thanks! MJI Brower, 2003-03-25 13:09:15 (2)
                 RE: It's working... thanks! Bill Weiner, 2003-03-26 06:21:02 (3)

Messages In This Discussion
         1. RE: Different $tee_time_end_weekday times
        Author Bill Weiner on 03-25-2003 at 07:39 (EST)
That check would have to be added down in the "display_schedule" and the "display_detailed_schedule" subroutines. I will try to look at it today and come up with some instructions on how you could make the modification.
TABLE OF CONTENTS
                 2. It's working... thanks!
                Author MJI Brower on 03-25-2003 at 13:09 (EST)
Hi--

I talked to one of our local Perl experts, and he suggested adding the code I was trying to use to the analyze_seconds subroutine. That seems to work perfectly. Thanks for looking into this!

Molly
TABLE OF CONTENTS
                         3. RE: It's working... thanks!
                        Author Bill Weiner on 03-26-2003 at 06:21 (EST)
Ok, great! Glad you figured it out!
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.