uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
What would be causing this error?

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Problems with trying to Place Orders
Dec-11-17 12:05 PM EST
Original Message
What would be causing this error?
Author jeter on 05-11-2002 at 16:46 (EST)
My error log shows the following:

[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopJSIBeanInfo.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopOrderButton2$COMClassObject.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3BeanInfo.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3$COMClassObject.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3$COMClassObject.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3$COMClassObject.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3$COMClassObject.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopJSIBeanInfo.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3BeanInfo.class
[error] [client *.*.*.*] File does not exist: /path_to/classes/uShopInput3$COMClassObject.class

I've tried to duplicate the problem, but cannot. I do not generate any errors when I test the pages/script. Where would I start to look for the problem?

Thanks.

jeter
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: What would be causing this error? Bill Weiner, 2002-05-13 04:45:05 (1)
            RE: What would be causing this error? jeter, 2002-05-13 15:06:24 (2)
                 RE: What would be causing this error? jeter, 2002-05-13 15:26:17 (3)
                 RE: What would be causing this error? Bill Weiner, 2002-05-14 04:23:24 (4)

Messages In This Discussion
         1. RE: What would be causing this error?
        Author Bill Weiner on 05-13-2002 at 04:45 (EST)
Yes, I've seen those missing "BeanInfo" errors in the server's log files before. I believe they are related to certain Java Virtual Machines searching for "BeanInfo" as part of their standard class loading procedure. That is, by definition, the JVM is trying to see if there are any "BeanInfo" classes associated with the various uShop classes. At this time, uShop is not using any Java "Beans" and thus, those log file errors are normal.
TABLE OF CONTENTS
                 2. RE: What would be causing this error?
                Author jeter on 05-13-2002 at 15:06 (EST)
LAST EDITED ON May-13-02 AT 03:37 PM (EST)


Today an order was captured by Authorize.net, but timed out trying to send confirmation. The error log only recorded one of those Java Bean errors I listed above.

What could be causing Authorize.net to time out?

-- The script does not reside in a password protected area.

-- The data directory does not reside within the public_html directory.

-- When I put the software in test mode, the transaction proceeds with no error and an .order file is created. I have one .tmp file in the directory with a "PENDING" status. This is the order that was captured by A/N but not completed by Ushop.

FWIW, we only have port 443 open for SSL. Would this make a difference?

Lisa

TABLE OF CONTENTS
                         3. RE: What would be causing this error?
                        Author jeter on 05-13-2002 at 15:26 (EST)
LAST EDITED ON May-13-02 AT 03:38 PM (EST)


.

TABLE OF CONTENTS
                         4. RE: What would be causing this error?
                        Author Bill Weiner on 05-14-2002 at 04:23 (EST)
Usually when Authorize.Net is unable to POST the response back to uShop, the problem is related to either web traffic and/or server load (Authorize.Net is basically trying to POST the response back to the URL of your ushop.pl script).

I would suggest just keeping an eye on it and if the problem continues and/or becomes more common... then I would suggest to start by looking at server performance.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.