uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Error Completing Order

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Dec-14-17 05:57 PM EST
Original Message
Error Completing Order
Author distasio on 05-16-2003 at 09:03 (EST)
I'm relatively new to CGI, so I'm hoping I just made a silly newbie mistake.

I think I have everything setup correctly. I can add to my cart, go through the order processes by filling in my shipping and other info, but when I click the button to finalize my order, I get the following error message..."There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed."

As far as I can tell it should work...I can run the test script just fine, I can access my control panel, and everything about Ushop works until I press the button to finalize my order.

The site is http://lizzie.web.aplus.net

Is there anyone who has seen a similar error message, or maybe someone who might be kind enough to take a quick look?

Thanks in advance...
Steve
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  A Couple of Ideas Brian Levine, 2003-05-16 12:02:53 (1)
            Still Stumped Steven DiStasio, 2003-05-16 22:58:45 (2)
                 I feel like an idiot Steven DiStasio, 2003-05-17 22:18:55 (3)
                      RE: I feel like an idiot Bill Weiner, 2003-05-19 06:34:46 (4)

Messages In This Discussion
         1. A Couple of Ideas
        Author Brian Levine on 05-16-2003 at 12:02 (EST)
Just tried your site and confirmed that it does what you said. I have a couple of ideas to check:

1. What payment options have you enabled?
2. Are the paths to your payment template files correct?

It obviously can get to your ushop.pl file, so it must be getting lost while trying to load another page.

Good luck!
TABLE OF CONTENTS
                 2. Still Stumped
                Author Steven DiStasio on 05-16-2003 at 22:58 (EST)
1) The only payment option I have enabled right now is the "print payment" option. But I receive the same error if I add CC Payment option and try to submit via that.

2) As far as I can tell, all the paths are correct.

I'm stumped...any advice would be a real help.

Thanks...
Steve
TABLE OF CONTENTS
                         3. I feel like an idiot
                        Author Steven DiStasio on 05-17-2003 at 22:18 (EST)
Well, I feel like an idiot. Turns out I was using an old copy of the USHOP-LIB.PL file...it was the trial version! When I replaced it with the correct one...BINGO...worked great.

Thanks...
Steve
TABLE OF CONTENTS
                                 4. RE: I feel like an idiot
                                Author Bill Weiner on 05-19-2003 at 06:34 (EST)
No problem! Glad you resolved the problem :^)
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.