uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
script not executing when called securely

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Dec-16-17 03:51 PM EST
Original Message
script not executing when called securely
Author Nancy Bohs on 07-27-2000 at 01:08 (EST)
I used the CGI Wizard (UNIX) to generate ushop_cgiscript.pl. It works fine when called in unsecure mode from my local cgi-bin - your copyright message displays just like it should. But when the script is called via the secure server, it simply displays on the screen and doesn't execute. It was uploaded in ASCII mode and permissions are set to 755. Any ideas, or is this a server problem?

Thanks,

Nancy
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  script not executing Nancy Bohs, 2000-07-27 01:24:26 (1)

Messages In This Discussion
         1. script not executing
        Author Nancy Bohs on 07-27-2000 at 01:24 (EST)
This was a server/account setup problem. Server tech support corrected.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.