uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Subnets

Knowledge Base Lobby : uReserve Support Conference : Troubleshooting Questions
Dec-15-17 07:19 AM EST
Original Message
Subnets
Author Brian LaForce on 05-16-2002 at 12:24 (EST)
Hi, I am having trouble with remote sites accessing uReserve. It works find on the LAN. I even gave the website it's own IP address and made a DNS entry. I tried using the complete server path: ureserve.bartonmemorial.com but still no luck. I guess I need a router entry. I'm not an IIS expert so any helpful hints will help. Thanks.
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  Answered by own question Brian LaForce, 2002-05-16 15:06:04 (1)

Messages In This Discussion
         1. Answered by own question
        Author Brian LaForce on 05-16-2002 at 15:06 (EST)
Added a Domain Suffix entry for my website on the client PC and in worked. TCP/IP properties, DNS tab, Domain Suffix Search Order. This was for Win95/98/NT machines.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.