uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Lost my email button!

Knowledge Base Lobby : uTest Support Conference : General Questions
Dec-11-17 12:34 AM EST
Original Message
Lost my email button!
Author Dave Parker on 06-20-2002 at 15:00 (EST)
Some how some way I have lost the email button on the answers page and don't seem to be able to figure out how to get it back, I have it configured in the finish page to display, but to no avail can I get it to show up on the answers page.

my test is located at:
http://www.bebearaware.org/tests/test1/

Please if anybody can help, I would be thankful,

Dave Parker
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: Lost my email button! Bill Weiner, 2002-06-21 04:56:48 (1)

Messages In This Discussion
         1. RE: Lost my email button!
        Author Bill Weiner on 06-21-2002 at 04:56 (EST)
I took a look at your site and noticed that in the "email_option" parameter name of your uTestFinishButton applet, you're missing the underscore between the two words.

It should be:

"email_option"

instead of:

"email option"

While you're at it, you might also want to change the "total_questions" parameter to "14" instead of "15"... because I think the test only has "14" questions.

PS. By the way, Great test!
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.