uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
problem placing order

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Problems with trying to Place Orders
Nov-21-17 05:07 AM EST
Original Message
problem placing order
Author Luis Ruben Rosario on 11-08-2000 at 00:08 (EST)
Im having problems placing order, when go to place the order everything work grat in the first 2 steps. but when i puch the continue bottom in de page where I place all my personal info, shipping, tax etc... the shopping cart send to my ushop.pl access and ask me for password. Please help me.

you can look and try: http://www.newtools.net/frame.htm

my access: https://orchid.site-secure.net/rameynet/cgi-bin/newtools/ushop.pl

please help me i want to fish my store, thanks
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: problem placing order Bill Weiner, 2000-11-08 06:45:58 (1)
            Thanks Bill Weiner Luis Ruben Rosario, 2000-11-08 09:13:58 (2)

Messages In This Discussion
         1. RE: problem placing order
        Author Bill Weiner on 11-08-2000 at 06:45 (EST)
I took a look at your site and I believe I see the problem. On the "order_template.html" page that is located in your "data" directory... there is one key HTML tag that must be CAPITALIZED. That is, on the "order_template.html" page, the < FORM > tag must be in ALL CAPS.

So to correct the problem, change the FORM tag on your "order_template.html" page from:

< form >

to

< FORM >

... And that should do it!

(On a side note - unrelated to the above problem - you may want to check out your site with Netscape because with Netscape, your top frame seems to be getting cut-off slightly).
TABLE OF CONTENTS
                 2. Thanks Bill Weiner
                Author Luis Ruben Rosario on 11-08-2000 at 09:13 (EST)
tHANKS bILL THAT WAS THE PROBLEM
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.