uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
E-mail ver 3.3

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : General Questions
Nov-22-17 05:54 AM EST
Original Message
E-mail ver 3.3
Author lunaf on 01-16-2001 at 15:51 (EST)
I have configured ushop to send mail to my smtp server and it sends test pages from the ushop.pl interface.However when I send from my web page it never gets sent , am I overlooking something.
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: E-mail ver 3.3 Bill Weiner, 2001-01-17 06:18:58 (1)
            E-mail frank luna, 2001-01-17 12:57:47 (2)
                 RE: E-mail Bill Weiner, 2001-01-17 15:44:27 (3)

Messages In This Discussion
         1. RE: E-mail ver 3.3
        Author Bill Weiner on 01-17-2001 at 06:18 (EST)
I'm not sure if I totally understand the problem.... Are you saying that all of the order steps work properly except no emails are ever being sent?

What type of server do you have? Unix or NT server?

If using a Unix server, what type of email method are you trying? Have you tried "SENDMAIL" on your Unix server? "SENDMAIL" pretty much always works on Unix servers.

If using an NT server, have you tried the "SOCKETS" email method? If that isn't working, then what other email utilities are available on your NT server? The NT email utility "BLAT" is a standard option that you can try if your server supports "BLAT". Otherwise, we have various other versions of the script that use such utilities as "WindMail", "Mail::Sender", and a couple others. So if there is some other email utility that is available to CGI scripts on your NT server, send us a support request and we may be able to help.
TABLE OF CONTENTS
                 2. E-mail
                Author frank luna on 01-17-2001 at 12:57 (EST)
Im running NT server 4.0.I found that the orders are not being created. The scripts all run error free.Still no mail is sent because no order is created.Everything runs like it should minus the order creation in the data directory.Any thoughts?
TABLE OF CONTENTS
                         3. RE: E-mail
                        Author Bill Weiner on 01-17-2001 at 15:44 (EST)
Hmmmm... if no order file is being created... and you are not seeing any "Unable to Open" error messages... then it really sounds like the "script_url" parameter of your uShopOrderButton applet may be incorrect. So double-check your "script_url" parameter of your uShopOrderButton applet and make sure it is pointing to the correct script on your server.

If that doesn't resolve the problem, use the control panel to generate a Diagnostic Report and email me the results at support@uburst.com. I'll take a look at them.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.