uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
running script

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Nov-17-17 07:38 PM EST
Original Message
running script
Author pat on 07-24-2003 at 06:38 (EST)
This was installed and was working then my client didn't pay for hosting and when it was turned back on the script wont work. It is just pulling it as text.

What happened?
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  Script is displayed, not executed Microburst Support Team, 2003-07-24 10:12:07 (1)

Messages In This Discussion
         1. Script is displayed, not executed
        Author Microburst Support Team on 07-24-2003 at 10:12 (EST)
Probably just a permission problem on the script, or perhaps the path to perl has been changed (specified on the first line of the script). Details about this are in the online troubleshooting guide at this link:

http://www.uburst.com/uShop/troubleshooting.html#DISPLAYED

Try getting a simple test CGI script to run from the cgi-bin first, and go from there.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.