uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
       Reference Sites
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
AuthorizeNet CGI Script Problem

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Mar-24-18 09:28 PM EST
Original Message
AuthorizeNet CGI Script Problem
Author Cheryl on 03-10-2000 at 13:10 (EST)
I've been using uShop successfully without AuthorizeNet,but have recently added it to a new site. I believe I've configured the settings correctly at Authorize.Net, and the shopping cart works fine on the site until I try to place the order. I then get a CGI Error "The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

Unrecognized character

Table Of Contents
  cgi problems Charlie Edmunds, 2000-03-10 20:14:25 (1)
            CGI Authorize Net Problem Cheryl, 2000-03-16 09:35:19 (2)
                 RE: CGI Authorize Net Problem Bill Weiner, 2000-03-16 12:27:42 (3)
                      Authorize.Net problem Cheryl, 2000-03-16 17:39:32 (4)
                      Authorize Net problem Cheryl, 2000-03-17 10:16:56 (5)
                           Auth Net Problem cheryl, 2000-03-20 12:26:07 (6)
                                cgi script Charlie Edmunds, 2000-03-20 19:05:22 (7)

Messages In This Discussion
         1. cgi problems
        Author Charlie Edmunds on 03-10-2000 at 20:14 (EST)

Did you set the file permissions again after installing it in your cgi-bin?

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.
                 2. CGI Authorize Net Problem
                Author Cheryl on 03-16-2000 at 09:35 (EST)
Yes, we have reset the permissions. Could it be something I've configured incorrectly on the Authorize.Net site? Your help is desperately needed as my client is not to happy right now!
                         3. RE: CGI Authorize Net Problem
                        Author Bill Weiner on 03-16-2000 at 12:27 (EST)
Do you get the "Incomplete set of headers" error when you just try to go to the URL of the script on your site? That is, you should get the uShop Copyright page similar to when you go to the URL of the Authorize.Net script on our site:

If you get the error when just trying to get the uShop Copyright Page, then it is probably the version of Perl that you are using. If possible, try using Perl 4 (Most web hosting providers will give you two paths to to Perl4 and one to Perl5).

Also, you mentioned that you had the regular ushop_cgiscript running on the server. Was this the same server? If so, then you may have just made a typo while configuring the script. That is, the script is very similar to the just has a few extra parameters that need to be configured. So if you did have the ushop_cgiscript running on this server, I would suggest starting over with a new copy of the script and use the same settings that you used for your ushop_cgiscript. (Of course, you also have to answer the new Authorize.Net configuration questions...but those are pretty self explainatory).
                                 4. Authorize.Net problem
                                Author Cheryl on 03-16-2000 at 17:39 (EST)
Thanks for your reply! I've gone over the existing regular script for uShop with a fine tooth comb in comparing them to each other. No differences whatsoever. I will try putting Perl 4 on the server and see if that makes any difference as you suggested. I'll let y'all know how it works! Thanks!
                                 5. Authorize Net problem
                                Author Cheryl on 03-17-2000 at 10:16 (EST)
Bill, I'm truly a novice at the server side of things. My host says that all of the permissions are set correctly. The url for the authnet script on my server is:
My host is also new to setting permissions, etc. and isn't certain how he would have 2 different versions of Perl on the same server without complications. Please email me if you are willing to help us out!
Thank you SOOO much!
                                         6. Auth Net Problem
                                        Author cheryl on 03-20-2000 at 12:26 (EST)
Got it all fixed! Unzipping the script and starting over was the answer!
                                                 7. cgi script
                                                Author Charlie Edmunds on 03-20-2000 at 19:05 (EST)

Glad to hear the good news

Best wishes for lots of sales.

Charlie Edmunds

© 2003 Microburst Technologies, Inc.