uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
applets running but not showing

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Applets are not being displayed
Nov-19-17 03:45 AM EST
Original Message
applets running but not showing
Author Leone on 10-19-2000 at 19:04 (EST)
I know all about the codebase management and have been trying all of the suggestions. I have a subsite under another site and this seems to be the problem. I have tried using domain names, ../ etc
but to no avail.

the site is www.dvdforadults.com and it appears to be independent but in fact lives in a directory under www.bluediamond.com. I have put the class files in 2 places, one in a directory of bluedimaond and then another lot in a directory under dvdforadults. I have tried removing this last lot but still no luck. The applets work ok but no visuals.

Any ideas?

thx
Leone
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: applets running but not showing Bill Weiner, 2000-10-20 04:31:42 (1)

Messages In This Discussion
         1. RE: applets running but not showing
        Author Bill Weiner on 10-20-2000 at 04:31 (EST)
I took a look at your uShop 2.x site and, for instance, on your page at:

http://www.dvdforadults.com/gaydvds/amway.htm

I see you are using the "uShopInputImageButton1" applets... and that the only problem is that the actually button image is not being displayed.

I then viewed your source code and saw that you did not specify the "image" parameter. For the uShopInputImageButton applet you must specify a value for the "image" parameter such as:

PARAM NAME=image VALUE="example_image_button1.gif"

Also note that the image itself, must be located in the same directory as your classes.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.