uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
odd text under resource name

Knowledge Base Lobby : uReserve Support Conference : Configuration Questions
Nov-19-17 04:38 PM EST
Original Message
odd text under resource name
Author michele on 08-23-2002 at 10:40 (EST)
I've just begun to add my resources and I am getting 2 "resources" listed as:


&week=08-18-2002&day=1&seconds=1029663455', '_blank','height=600,width=435,dependent=0,fullscreen=0,menubar=0,resizable=1,scrollbars=1,status=0,toolbar=0')">

help?
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: odd text under resource name Bill Weiner, 2002-08-26 04:45:23 (1)
            RE: odd text under resource name michele, 2002-08-26 13:22:25 (2)
                 RE: odd text under resource name Bill Weiner, 2002-08-27 04:04:15 (3)
                      RE: odd text under resource name michele, 2002-08-27 11:33:42 (4)

Messages In This Discussion
         1. RE: odd text under resource name
        Author Bill Weiner on 08-26-2002 at 04:45 (EST)
That's interesting. My guess is that you may have an extra space after the URL that you configured in configuration question #5 at the top of your ureserve.pl script. That is, make sure that when you configured question #5 (the $script_url setting).... you don't have a space before the last double-quote.

Otherwise, perhaps some other configuration value is causing the problem. If you give me the URL, I'll check it out.
TABLE OF CONTENTS
                 2. RE: odd text under resource name
                Author michele on 08-26-2002 at 13:22 (EST)
>If you
>give me the URL, I'll check
>it out.


I checked and there is no space before my last double quote
# 5. What is the URL of this script on your website?
$script_url = "http://ess.stsci.edu/sift/cgi-bin/testcenter/ureserve.cgi";

http://ess.stsci.edu/sift/cgi-bin/testcenter/ureserve.cgi

Thanx!
TABLE OF CONTENTS
                         3. RE: odd text under resource name
                        Author Bill Weiner on 08-27-2002 at 04:04 (EST)
It looks like the problem is one of these three things:

1) Either the resource name is invalid ... like did you try to enter the resource name with HTML tags around it?

2) Or possible the "resource-data.txt" file located in your "data" directory got corrupted somehow... like did you transfer it to a different server using BINARY transfer mode instead of ASCII transfer mode?

3) Or something in the "ureserve.pl" script itself got corrupted when you were configuring it.

I would suggest just starting over by deleting the "resource-data.txt" file in your data directory and installing a fresh copy of the "ureserve.pl" script.

Otherwise, go ahead and send your "resource-data.txt" file and your "ureserve.pl" script to us a support@uburst.com and I'll take a look at them for you.
TABLE OF CONTENTS
                                 4. RE: odd text under resource name
                                Author michele on 08-27-2002 at 11:33 (EST)
Thanx ... seems like one of the resource-data files in the data directory were corrupt. Thanx again!!

M
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.