uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Submit order does nothing

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Problems with trying to Place Orders
Dec-14-17 11:41 PM EST
Original Message
Submit order does nothing
Author skier100 on 11-05-1999 at 12:59 (EST)
When I click the send order button on my order page, the button is highlighted but nothing else happens. I do not get a conformation nor do I see a page that says the order was sent. It just seems to sit there. Any help on this problem?
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  Submit Order does nothing Charlie Edmunds, 1999-11-05 22:03:12 (1)
            submit order dead skier100, 1999-11-06 10:03:03 (2)

Messages In This Discussion
         1. Submit Order does nothing
        Author Charlie Edmunds on 11-05-1999 at 22:03 (EST)
Did it work before and quit working?

Did you configure your ushop_cgiscript.pl correctly? The following url has a lot of good information for troubleshooting your cgi script.

http://www.uburst.com/uShop/reference/troubleshooting.html

Item 2.5 might be appropriate for you. Is there a message in the bottom of the browser when you click on the button?

Charlie Edmunds
Project Manager
Microburst Technologies, Inc.
TABLE OF CONTENTS
                 2. submit order dead
                Author skier100 on 11-06-1999 at 10:03 (EST)
It was working at one time. I reloades some of my page to my server. I did not reload the script to my cgi-bin directory. The script was made up my your wizzard. The form did not show up after reloading some pages so I reloaded the page with it on and then when I submit nothing happens.
I do not get any messages on the bottom of my browser. I can submit with the form full or empty and the same thing "nothing" happens.
Bill Roos
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.