uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Order applet not shown on IE 4.0 when going through secure server

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Problems with trying to Place Orders
Dec-14-17 10:08 AM EST
Original Message
Order applet not shown on IE 4.0 when going through secure server
Author Philip Ly on 10-16-1999 at 15:45 (EST)
This problem occurs on Internet Explorer 4.0 and not on IE 5.0 or any version of netscape as far as I know.

When a customer is ready to place an order they click on the "order" button and it will take them to a secure order page on a secure server.
We use the codebase parameter on the secure order page to make sure the applet is found. However, the order applet somehow does not load on IE 4.0 but on any other browser it works fine. We are also using Frontpage and made sure the lines does not wrap by editing the html page using a regular text editor.

Thanks for you help

Philip Ly
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  Order Applet not showing on IE4 Charlie Edmunds, 1999-10-17 16:36:12 (1)
            Problem resolved with IE4.0 Philip Ly, 1999-10-18 17:46:31 (2)

Messages In This Discussion
         1. Order Applet not showing on IE4
        Author Charlie Edmunds on 10-17-1999 at 16:36 (EST)
Hi Philip,

Strange problem, what version of uShop are you using? There was a multi-threaded applet problem that manifested itself with one of the later IE4 versions. This problem however, was fixed in the version 2.0 release of uShop. Can you e-mail me the url so I can take a look at it?

E-mail me directly at cedmunds@uburst.com if you prefer.

Thanks, Charlie Edmunds
Project Manager
Microburst Technologies, Inc.
TABLE OF CONTENTS
                 2. Problem resolved with IE4.0
                Author Philip Ly on 10-18-1999 at 17:46 (EST)
Hi Ed,

You were right, it was a problem with the multi-threaded applets. We did upgrade to ushop2.0, however, we did not like the new version of UshopOrderDeluxeCGI.class applet and decided to use the one from version 1.4.

I just inserted the version 2.0 of uShopOrderDeluxeCGI.class applet and everything seemed to work now.

Thanks for your help!

Philip Ly
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.