uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
uSHOPJSI problem with Netscape 7

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : General Questions
Dec-14-17 03:40 PM EST
Original Message
uSHOPJSI problem with Netscape 7
Author W. C. Golden, Sr. on 10-19-2002 at 12:30 (EST)
On check out or using search applet get error msg 'Applet uSHOPJSI notinited'. Everything works okay in IE and Netscape 4.76. Also some applet buttons are gray instead of showing the pic and others gray out when you mouseover.
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: uSHOPJSI problem with Netscape 7 Bill Weiner, 2002-10-21 05:25:57 (1)
            Same W. C. Golden, Sr., 2002-10-21 12:10:39 (2)
                 RE: Same Bill Weiner, 2002-10-22 04:53:29 (3)

Messages In This Discussion
         1. RE: uSHOPJSI problem with Netscape 7
        Author Bill Weiner on 10-21-2002 at 05:25 (EST)
Question #1) What version of uShop are you using?

Question #2) And what operating system are you using?

Question #3) Also, go ahead and try out your browser/OS with our demonstration store at:

http://www.uburst.com/uShop/demo/index.html

Do you also experience a problem with that demonstration store?
TABLE OF CONTENTS
                 2. Same
                Author W. C. Golden, Sr. on 10-21-2002 at 12:10 (EST)
uShop version is latest 3.5

Running Windows ME

No problem with demo under Netscape 7.0
TABLE OF CONTENTS
                         3. RE: Same
                        Author Bill Weiner on 10-22-2002 at 04:53 (EST)
If you are not having any problem with the demo setup on our site at:

http://www.uburst.com/uShop/demo/index.html

Then that is a good indication that something is not setup correctly on your website. Things to check include the CODEBASE setting of your applets , making sure that you are using the latest display_cart.html, display_cart2.html, display_product.html and display_product2.html pages in your classes directory, and making sure the CODEBASE setting of your display_cart.html, display_cart2.html, display_product.html and display_product2.html pages in your classes directory are correct.

If you give me the URL of your website and the location of the page(s) that's having the problem, I'll take a look at it.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.