uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
internal server error in the end of order process at version 3

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : CGI Script Related Problems
Oct-17-17 04:45 PM EST
Original Message
internal server error in the end of order process at version 3
Author Harri Polewacz on 11-05-2001 at 17:14 (EST)
Hello,

we have to change the cgi-bins of our ushop-ssl-customers to a new secure server (cobalt raq4). Now we have the problem, that in the end of the order process (the "thank you message" should appear) a 505 is shown. Scripts of uShop 2.0 work fine.

Order and notification email arrives. The same scripts are working on our old ssl-server (cobalt raq3) fine.

On the RAQ3 Server, the Urls are specified as www.domain.com/users/test/ushop.pl on the new server (RAQ4) this won´t work, the urls have to be like www.domain.com/~test/ushop.pl

I would say, we are familar with uShop (permissions, paths and so on) - any idea, what the problem could be ?

Regards,

Harri Polewacz
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: internal server error in the end of order process at version 3 Bill Weiner, 2001-11-06 00:24:27 (1)

Messages In This Discussion
         1. RE: internal server error in the end of order process at version 3
        Author Bill Weiner on 11-06-2001 at 00:24 (EST)
Just to make sure I understand the situation:

1) You are using full version of uShop 3.x? (YES/NO)
2) The customer is able to see/fill out the uShop 3.x order forms? (YES/NO)
3) The customer successfully receives the email receipt? (YES/NO)
4) The storeowner successfully receives the email notification? (YES/NO)
5) And the only problem is that the final "Thank You" page is not being displayed? (YES/NO)

Assuming the answer is "YES" to all of the above questions....

There is really not much that is done after the point where the emails are sent ... other than to read the receipt template and output the HTML.

Here are two things to try:

TRY 1) On your uShop 3.x Control Panel - Under "GENERAL SETTINGS -- ORDER FORM SETTINGS", make sure you have the same value/file name specified for the fields "Order Form Template 1", "Order Form Template 2", and "Order Form Template 3".

TRY 2) If that still does not work, Under "GENERAL SETTINGS -- MISCELLANEOUS", set the following three fields:

Maintain Customer Log: NO
Maintain Inventory Log: NO
Thank You Page: YOUR URL

(Where "YOUR URL" is actually the main URL of your website ... or any valid URL for that matter.)

If these suggestions do not resolve the problem and/or if I missunderstood the situation, send us a support request with your details... and if possible, the results of a diagnostic report (On the uShop 3.x control panel press "DIAGNOSTICS").
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.