uShop English (U.S.) for 179!

uStorekeeper English (U.S.) for 149!

 Products
       uTest
       uReserve
       uShop
       uStorekeeper
       uGolf
       uDirectory
       uSignIn
 Tech Support
       Support Policy
       Knowledge Base
            uTest
            uReserve
            uShop
            uStorekeeper
            uGolf
            uDirectory
            uSignIn
       Documentation
       Reference Sites
 Legal
       Software Piracy
       Legal Notices
       Privacy Policy
       Licensing
 Miscellaneous
       Reseller Info
       Contact Us
       Site Map
Applet works on server - not locally

Knowledge Base Lobby : uShop Support Conference : Applets are not adding items to Shopping Cart
Oct-23-17 10:13 PM EST
Original Message
Applet works on server - not locally
Author Clark on 02-25-2002 at 18:44 (EST)
I have one applet that is not working on my local machine (out of many that ARE working great). It is the uShopOrderButton.class. The image is in the /classes directory and the applet works great on the web server... but not on my machine. On the web it's at:
http://www.allpowerseminar.com/shop/purchase.htm

Looks good there. On my machine it's a gray box that does nothing. Ideas?

TIA!
Clark
E-MAIL AUTHOR | TABLE OF CONTENTS

Table Of Contents
  RE: Applet works on server - not locally Bill Weiner, 2002-02-25 20:58:40 (1)

Messages In This Discussion
         1. RE: Applet works on server - not locally
        Author Bill Weiner on 02-25-2002 at 20:58 (EST)
The difference between the uShopOrderButton applet and other applets... is that the uShopOrderButton applet attempts to read a file (the "template_cart.html" file) at startup. For some unknown reason (perhaps directory names with spaces or the computer's PATH setting or ???) some people's IE browsers have trouble with applets reading local files when running off the local computer. It works fine once the classes are put on the server (which is the important part) ... but not on the local computer.

My suggestion is that if you are experiencing that problem with IE when testing the applets locally, just go ahead and use Netscape to do your local tests since that always seems to work. Then once you transfer everything to your server, test it with both IE and Netscape there.
TABLE OF CONTENTS

© 2003 Microburst Technologies, Inc.