www.uburst.com www.uburst.com

"Uploading JPEG Product Photos"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

General Questions
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Uploading JPEG Product Photos"
Posted by DM on Jul-14-00 at 01:41 PM (EST)
Storekeeper is accepting the digital photos, but they do not display when I select the "go to store" button and select the product.
I checked diagnostics and it said the image directory was O.K.
Thanks
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Uploading JPEG Product Photos, Bill Weiner, Jul-14-00, (1)
Digital Photos, Dwain, Jul-14-00, (2)
RE: Digital Photos, Bill Weiner, Jul-14-00, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Uploading JPEG Product Photos"
Posted by Bill Weiner on Jul-14-00 at 02:05 PM (EST)
When adding your products, try specifying the full URL of the .jpgs on your server. (I.e. The full URL of your images directory followed by the actual .jpg name).

After that, if you are still having a problem, let me know the URL and I will take a look at it.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Digital Photos"
Posted by Dwain on Jul-14-00 at 03:00 PM (EST)
I tried that and it didn't work. Here's the photo:
www.paradethrows.com/images/mvc-001s.jpg
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: Digital Photos"
Posted by Bill Weiner on Jul-14-00 at 04:31 PM (EST)
Well, from going to the URL:

http://www.paradethrows.com/images/mvc-001s.jpg

I can see that the file is not on your server....at least not at the location you think it is. This more than likely means that your "$default_image_dir" setting (question #13 in the script setup questions) is incorrect. So double-check that.... And if all else fails, just specify that setting as the full directory path to your images directory:

Something like:

$default_image_dir = "/www/youraccount/images/";

on UNIX servers, or possibly:

$default_image_dir = "C:/users/youraccount/images/";

on NT servers.

...It's different on all servers. If you don't know how to access your directory via a full directory path, ask your web hosting provider.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.