www.uburst.com www.uburst.com

"Orders will not delete from control panel"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

General Questions
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Orders will not delete from control panel"
Posted by Clint on Mar-20-03 at 11:52 AM (EST)
Message that order has been deleted appears... but the order is still there.
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Orders will not delete from con..., Bill Weiner, Mar-26-03, (1)
Same problem, Eric J. White, Jul-24-03, (2)
RE: Same problem, Bill Weiner, Jul-25-03, (3)
Broken Affiliate tracking, Eric J. White, Jul-25-03, (4)
Sorry, Eric J. White, Jul-25-03, (5)
Still waiting, Eric J. White, Aug-08-03, (6)
Orders do not delete, Microburst Support Team, Aug-08-03, (7)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Orders will not delete from control panel"
Posted by Bill Weiner on Mar-26-03 at 06:19 AM (EST)
Question 1) So after selecting the order file from the uShop Order Reader, choosing "Delete", and confirming the deletion, the Order Reader panel displays the message "The file was deleted"? But no error messages?

Question 2) If you FTP to your server and look in your uShop "data" directory, do you see the order file still there? (The order file name would be in the format ORDERNUMBER.order - where ORDERNUMBER is the actual order number.) Do still actually see the ".order" file that you attempted to delete from the Order Reader panel?

Question 3) What type of server are you using: Unix-type or Windows-type?

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Same problem"
Posted by Eric J. White on Jul-24-03 at 06:17 PM (EST)
I have also noticed this order problem. Says it was deleted but it's not there.
I also had a problem a while ago when I edited the Log, it wiped out all my affiliate credits.
Now, people with "medium" set on IE do not set cookies.
Seems there is a serious problem. I'm running 3.4 on the theory of "if it ain't broke don't fix it."
Should I upgrade?
(I'm getting 1.7 million hits per week, and can't afford to braeak the server or have down time.)
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: Same problem"
Posted by Bill Weiner on Jul-25-03 at 06:48 AM (EST)
I'm not quite sure of the problem you are describing. It sounds like the ability to delete orders is working fine for you??? (ie. "Says it was deleted but it's not there")??? Please elaborate.

PS. In regard to cookies, uShop does not require cookies.... it helps if you are using the "affiliate tracking" feature, but it not required.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "Broken Affiliate tracking"
Posted by Eric J. White on Jul-25-03 at 11:04 AM (EST)
Wow-
All along I thought that cookies were the problem.
I have little or no affiliate tracking. Something is broken. I recently had an affiliate testing the setup, and her sales didn't track. And yet, when I do it, it works OK. The only difference that I could come up with is she has Medium security that blocks cookie (and the report said she did block third party cookies) and I have my browser security set to low.
But I'm not getting alot of affiliate tagged orders, and as I said, One time I tried to edit the log, and it deleted all the current affiliate account amounts.

I'm also getting a continuing error in my server logs about:uShopCart2.class
Which I use in the shared border of all my pages. This may be a configuration error on my part, or part of the Microsoft Java Thing.
Again, I am using 3.40 and was afraid to touch it for fear of crashing it.
I can get you access to the server to see the error I speak of, but would prefer to not list it here for obvious reasons. You should have my password to my store in your files, or I can provide it.
(I'm still a mostly happy Ushop customer, lest anyone get the wrong impression)

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "Sorry"
Posted by Eric J. White on Jul-25-03 at 11:06 AM (EST)
Oh, and sorry, I mispoke.
When I try to delete, it says deleted, but the transaction is still there.
(I created a page for affiliates to test their setup, and need to delet those orders afterwards. they just don't go away, but it says "successfully deleted")
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "Still waiting"
Posted by Eric J. White on Aug-08-03 at 01:00 PM (EST)
I'm still patiently waiting for a reply to my problems.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
7 . "Orders do not delete"
Posted by Microburst Support Team on Aug-08-03 at 01:20 PM (EST)
We were under the impression that the forum posting by "Rocky" was yours due to the very similar wording - so our answer had been posted there several days ago. Here is the link to that posting

http://www.uburst.com/dcforum//24.html#1

...which we answered:

You might be looking in the wrong data directory when you check to see if your files are actually gone...but if you sure that you are looking in the right place, see if that data directory has full permissions on that Windows server. Can you delete the files manually through an FTP program? Were the files somehow changed to read-only?
If still no luck troubleshooting this on your own, please reference the new support policy effective Aug 1, 2003: http://www.uburst.com/support.html

Upon compliance with this new policy, we can FTP to your server and try to troubleshoot that way.


Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.