www.uburst.com www.uburst.com

"Problem with initialze applet"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Tax, Shipping, and Handling Questions
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Problem with initialze applet"
Posted by Rita on Sep-09-00 at 09:22 AM (EST)
Bill,

as you adviced I use the initialize applet to override the "Shipping&Handling" verbage. My applet setup looks like this:

I first had it on the page where the orderbutton applet is - but found that the program flow stalls occasionally. So I put the initialize applet on my cart entry page. But the problem is the same.
The page with the orderbutton applet shows in the status bar that the applet is running. But when clicking on it to start the order process everything is stalled and the customer sits on that page and cannot go on further. If the initialize applet was not called before, the order flow is correct and reliable again.

This happens with Netscape 4.72 and Internet Explorer. I cleared the cache, restarted browers ... but the result is the same: as soon as the initialize applet was called before the "start order process" sometimes works, but mainly not.

So - what can be done?

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Problem with initialze applet, Bill Weiner, Sep-09-00, (1)
Initialize applet, Rita, Sep-11-00, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Problem with initialze applet"
Posted by Bill Weiner on Sep-09-00 at 01:22 PM (EST)
So you are saying whenever the uShopInitialize applet is used....whether it is on the same page as the uShopOrderButton or not... the order process gets messed up? Give me the URL and I will take a look at it.

In the mean time, I would suggest checking out the uShopInitialize applet at our online applet reference:

http://www.uburst.com/uShop/reference/applets.html

And then pressing the "uShopOrderButton" there to verify that it properly works there.... Then compare the parameters and see what could be causing the problem for you.

But again, send me the URL and I will take a look at it.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Initialize applet"
Posted by Rita on Sep-11-00 at 01:37 AM (EST)
The cart behaved exactly as you described.
BUT ... I updated the scripts to version 3.1 now. Though the mentioned bug fixed actually should not touch my previous problem: my cart (if using the initialize applet) is working now. Weird, but of course I am glad it is ok now.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.