www.uburst.com www.uburst.com

"not returning a complete set of HTTP headers error. "

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"not returning a complete set of HTTP headers error. "
Posted by Stacie on Aug-13-00 at 08:41 PM (EST)
My server is returning this error after I submit the order. The order is saved but no email is sent to me or to the recipient.

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:


Usage: Win32::Process::constant(name) at C:/Perl/lib/Win32/Process.pm line 113.

I am using a secure server with the full version of ushop 2.0. Please check it out and let me know. Thanks
www.monstersdirect.com

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: not returning a complete set of..., Bill Weiner, Aug-14-00, (1)
order submission error, stacie, Aug-15-00, (2)
RE: order submission error, Bill Weiner, Aug-16-00, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: not returning a complete set of HTTP headers error. "
Posted by Bill Weiner on Aug-14-00 at 05:10 AM (EST)
Well that "C:/Perl/lib/Win32/Process.pm line 113" portion of the error makes is actually sound like there is a problem with the "Process.pm" library file on your server (one of the standard Perl libraries), but ignoring that part, the "not returning a complete set of HTTP headers" error is usually related to an incompatible version of Perl - as described on the uShop 2.x reference site at:

http://www.uburst.com/uShop/reference2/troubleshooting.html#CGI8

So for uShop 2.x, if possible try using Perl 4. That is, most web hosting providers will give you two paths to Perl, such as:

The Path to Perl 4
/user/bin/perl

The Path to Perl 5
/user/local/bin/perl

Of course, if the version of Perl was the problem, then normally you wouldn't even be able to get the "uShop Copyright Page".... and yet you mention that the order file is being written...but no email is being sent. This could indicate a problem with your email configuration. What method do you have the ushop_cgiscript.pl file set to use on your NT servers? Sockets (the default), Blat, or WindMail?

On a side note, while taking a look at your site, I noticed that on the order form you have the scriptpath set to begin with "http".... that should actually be your secure "https" scriptpath....but that's not related to the problem you are seeing.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "order submission error"
Posted by stacie on Aug-15-00 at 10:58 PM (EST)
I a changed the perl version and I am still getting the same error. I am using the blat version of the pl file. please help...

>Well that "C:/Perl/lib/Win32/Process.pm line 113" portion of
>the error makes is actually sound
>like there is a problem with
>the "Process.pm" library file on your
>server (one of the standard Perl
>libraries), but ignoring that part, the
>"not returning a complete set of
>HTTP headers" error is usually related
>to an incompatible version of Perl
>- as described on the uShop
>2.x reference site at:
>http://www.uburst.com/uShop/reference2/troubleshooting.html#CGI8
>So for uShop 2.x, if possible try
>using Perl 4. That is,
>most web hosting providers will give
>you two paths to Perl, such
>as:
>The Path to Perl 4 /user/bin/perl
>The Path to Perl 5 /user/local/bin/perl
>Of course, if the version of Perl
>was the problem, then normally
>you wouldn't even be able to
>get the "uShop Copyright Page".... and
>yet you mention that the order
>file is being written...but no email
>is being sent. This could
>indicate a problem with your email
>configuration. What method do you
>have the ushop_cgiscript.pl file set to
>use on your NT servers?
>Sockets (the default), Blat, or WindMail?
>
>On a side note, while taking a
>look at your site, I noticed
>that on the order form you
>have the scriptpath set to begin
>with "http".... that should actually be
>your secure "https" scriptpath....but that's not
>related to the problem you are
>seeing.


Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: order submission error"
Posted by Bill Weiner on Aug-16-00 at 05:55 AM (EST)
Well, if the orders files are successfully being written and you are using the BLAT version of the ushop_cgiscript...then it really is starting to point to a problem with the "Process.pm" file on your server (based on the "C:/Perl/lib/Win32/Process.pm line 113" portion of the error).

But, to try one more thing, send us a support request and I'll give you an alternate version of the BLAT script to try.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.