www.uburst.com www.uburst.com

"Problems with scripts loading"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Problems with scripts loading"
Posted by Rhett Russell on Feb-28-00 at 07:19 PM (EST)
I am having problems getting my pages to load with the java scripts. I am getting numerous different error messages and different things are happening with some java applets.

When I try to load any of my catalog pages I get one of two dialog box error messages:

1: The server returned an unrecognized response
2: I/O error

I get these errors with IE 4 & 5 and Netscape.

I am also having problems loading the applet
uShopOrderDeluxeCGI.class It will load on the checkout page but not all the time. It give me a message that the appplet uShopOrderDeluxeCGI.class can't be found.


What's really strange is that I have been working fine for about 6 months, and then it all went to #$%^*@

Any suggestions?

You can view my site at:
https://secure.cnchost.com/naturalhorsesupply.com/nhscatalog1.htm

The view cart page works very well but my catalog pages 1-5 seem to get stuck loading the java applets and the checkout page intermittently loads the uShopOrderDeluxeCGI.class applet

Help! I haven't had an order in close to 2 weeks. My ISP, Concentric Networks claims that this is a problem with the applets.

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Problems, charlie edmunds, Feb-28-00, (1)
getting closer, Rhett Russell, Feb-28-00, (2)
Server Problems, charlie edmunds, Feb-29-00, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Problems"
Posted by charlie edmunds on Feb-28-00 at 08:03 PM (EST)
Rhett,

I can imagine that your very frustrated. I did a couple of screen captures of the error messages. They looked like server problems to me. I'd try some plain pages (without the applets) and see if you still get error messages. I suspect that you will.

You might try downloading the latest version of uShop and replace your class files. Also carefully check your file permissions again. Make sure you upload the class files in the correct mode. You have all your class files located in the same place and reference them all the same way with the codebase parameter, right?

I'd check the basics first and verify that the stuff on your end is correct and then scream at your host support until somone will work with you.

Sorry I couldn't be more help,

Charlie Edmunds

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "getting closer"
Posted by Rhett Russell on Feb-28-00 at 09:50 PM (EST)
Thanks for the ideas. I have loaded the latest versions of Ushop into my /classes folder and I checked out the permissions -- they are OK too.

I use WS_FTP to get the files to the server, so I know that I have transferred everything OK. Besides, I didn't change anything. I wonder if my ISP may have done something that could change the format of the files? I'll check this out too.

I haven't changed the codebase parameter. It still references all of the files for each of the applets in the same place. That's the first thing that I checked.

I have all of the files in the correct spots. I was wondering if I put the java class files in the same folder as my web pages, would this cause any problems? This is something that I do with .dll files with VB to make sure that I reference the files I want. Or am I making this too complicated?

I just tried to access my site and I can finally get into the darned thing. So I don't know if it was that new scripts or the ISP finally doing something about it.

I really appreciate your fast response on this.

P.S. I love the software, just don't like the problems with my ISP. Can you e-mail me privately and give me any assistance on finding a new ISP who you know works well with your software?

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "Server Problems"
Posted by charlie edmunds on Feb-29-00 at 06:48 PM (EST)
Rhett,

I checked your site and was able to place an order and get a receipt. I did notice on the second page that there was an input applet that didn't load. It appeared that the class file was not on the server. It looks like you're close now to having it working again.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.