www.uburst.com www.uburst.com

"How to clear ALL shipping"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"How to clear ALL shipping"
Posted by TW on Feb-18-00 at 05:56 PM (EST)
Got the shop configured and working properly, but my products will be sent with NO shipping charges... how do I remove that option, or have it permanantly set to "0"?
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: How to clear ALL shipping, Bill Weiner, Feb-19-00, (1)
Shipping Paramater, TW, Feb-24-00, (2)
Nevermind, TW, Feb-24-00, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: How to clear ALL shipping"
Posted by Bill Weiner on Feb-19-00 at 08:40 AM (EST)
You can permanantly set shipping to "0" by using setting the "shipping" parameter to:

"Free Shipping,FLAT_RATE,$0.00"

And of course you can change the "Free Shipping" text to whatever you like...The FLAT_RATE and $0.00 is the important part. See the following URL for more info on setting up the shipping parameter:

http://www.uburst.com/uShop/Ref_uShopShippingSetup.html

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Shipping Paramater"
Posted by TW on Feb-24-00 at 05:22 PM (EST)
I've set the shipping paramater in all the applets to show: , but the order applet,even with nothing in the shopping cart starts at $5.00, and then as things are added, goes up from there.

What applet needs the shipping paramater changed to reflect the $0.00 shipping on ALL orders?

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "Nevermind"
Posted by TW on Feb-24-00 at 05:31 PM (EST)
It was a cache problem. Everything is working awesome(ly)!

Thanks for the assistance.

Thom

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.