www.uburst.com www.uburst.com

"Sun Java plug-in 1.4.1_01 compatibilty"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Sun Java plug-in 1.4.1_01 compatibilty"
Posted by Nancy Bohs on Feb-20-03 at 03:16 PM (EST)
When using the Java plug-in version 1.4.1_01 from Sun with IE, items are added to the shopping cart twice. Observed in various permutations of IE 6.0 under Win98 and Win XP. This happens in the uShop demo store also. Do you know if it's just a bug with this version of Sun's plug-in? It doesn't happen with the 1.3 plug-in. Unfortunately, Sun's auto-download installs 1.4, and that's where I'm sending customers since Microsoft stopped supplying a JVM in their WinXP service pack.

Thanks for your help!

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Sun Java plug-in 1.4.1_01 compa..., Bill Weiner, Feb-26-03, (1)
Java plug-in1.4.1_01, Nancy Bohs, Feb-26-03, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Sun Java plug-in 1.4.1_01 compatibilty"
Posted by Bill Weiner on Feb-26-03 at 07:37 AM (EST)
Are you still seeing the problem and/or have you had any customers report such a problem? I ask this because we just completed testing with the Sun Java 1.4.1_01 plug-in on various browsers and everything checked out Ok.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Java plug-in1.4.1_01"
Posted by Nancy Bohs on Feb-26-03 at 12:52 PM (EST)
I just re-checked: No, I am not still seeing the problem!

We've only had it happen to a few customers - 2 or 3 - over the last couple months, but I did see it repeatedly when I tested because I kept trying different configurations and combinations - 1.3 vs. 1.4 vs. JVM vs. Netscape on 2 different machines, and found it to happen only with plug-in 1.4 under IE regardless of system - Netscape was fine. I do have both 1.3 and 1.4 installed on one computer, but do not enable either plug-in as the default. Maybe it's a system problem due to going from JVM to plug-ins, or even mouse speed? When it happened, I would see two pop-up windows: close the pop-up and there would be another one underneath. If I intentionally double-click real fast on the add button, two items are added, but only one pop-up appears.

Anyway, I sit here scratching my head, wondering what happened and hoping I'm not nuts. I haven't installed any IE updates or changed anything else since I first posted this. Sorry to bother you with this.

Thanks for your time and keep up the good work.

Nancy

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.