www.uburst.com www.uburst.com

"Blank Button!"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Blank Button!"
Posted by Gary Torello on Mar-29-02 at 06:15 PM (EST)
Argh.. somehow (after everything was working fine), the CONTINUE button that's on the bottom page that collects Customer Billing & Shipping Info is now small and BLANK.

I've checked the uShopOrderButton applet on the prior pages - seems ok.. but yet, I MUST have changed a setting somewhere.

Any suggestions?

Thanks in advance!

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Blank Button!, Bill Weiner, Apr-01-02, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Blank Button!"
Posted by Bill Weiner on Apr-01-02 at 07:55 AM (EST)
Usually when that CONTINUE button is blank, the problem is that your "ushop-settings.txt" file got corrupted somehow.

Refer to these postings for some more info/tips for resolving the problem:

http://www.uburst.com/dcforum/ushop_place_order/144.html
http://www.uburst.com/dcforum/ushp_general_purpose/221.html

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.