www.uburst.com www.uburst.com

"Order Process, Illegal Referrer Page??"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Order Process, Illegal Referrer Page??"
Posted by Star-Music on Jan-22-02 at 08:53 PM (EST)
Hi!
After we submit the button "Begin Order Process"
we can review screen with Back and Continue buttons.
After clicking "continue" button we get the message;
"Illegal Referrer Page. The referring page did not meet security requirements.Press BACK To Continue".
We checked dubble checked the ftp uploading, checked the SSL and security works fine.

Where do we go from here?

Thanks and we hope to hear soon!

Star-Music

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Order Process, Illegal Referrer..., Bill Weiner, Jan-23-02, (1)
RE: Order Process, Illegal Referrer..., Dale Castaldi, Feb-03-02, (2)
RE: Order Process, Illegal Referrer..., Bill Weiner, Feb-04-02, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Order Process, Illegal Referrer Page??"
Posted by Bill Weiner on Jan-23-02 at 05:38 AM (EST)
At that point in the order process, the script on the secure server is verifying that the URL of the previous "Referring" page was indeed a URL on your public server. If not, you get the "Illegal Referrer Page" message.

So take a look in your "ushop.pl" script and make sure that the URL that you have configured in question #3:

# 3. What is the URL of your website?
$store_url = "http://www.yourdomain.com/";

Corresponds with the domain name of where your class files are located.

For instance, if your class files are located at http://www.helloworld.com/classes/.... then you should have the $store_url in the script set to:

$store_url = "http://www.helloworld.com/";

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "RE: Order Process, Illegal Referrer Page??"
Posted by Dale Castaldi on Feb-03-02 at 02:57 PM (EST)
I have same problem and checked above is correct.
Could it be soem to do with the confiuration in the setup interface?
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: Order Process, Illegal Referrer Page??"
Posted by Bill Weiner on Feb-04-02 at 06:33 AM (EST)
To add a little more information to my posting above....

Also when verifying that $store_url in configuration question #3 of the ushop.pl script:

# 3. What is the URL of your website?
$store_url = "http://www.yourdomain.com/";

... Make sure that the URLs include (or don't include) the "www" .... depending on how you are referencing the classes directory on your site.

That is, if you are referencing the HTML pages and the class files on your site via a URL containing the "www" such as:

http://www.yourdomain.com

Then make sure configuration question #3 is set to:

$store_url = "http://www.yourdomain.com/";

While on the other hand, if you are referencing the HTML pages and the class files on your site via a URL without the "www" such as:

http://yourdomain.com

Then make sure configuration question #3 is set to:

$store_url = "http://yourdomain.com/";

So take a look into that and see if that resolves the problem.

Otherwise, you can temporarily turn "Referral Page Validation" off on the control panel under GENERAL SETTINGS - MISCELLANEOUS.... And then give me the URL and I will take a look at it (although I may have to get you to turn it back on again so that I can see the problem.)

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.