www.uburst.com www.uburst.com

"No Applets"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"No Applets"
Posted by Chip Hiestand on Dec-10-99 at 01:00 PM (EST)
Been using the USHOP system on a site (207.31.124.61) for about three months, everything fine. Within the last week have had a few users unable to view any type of applet what-so-ever. I have used the codebase and different directory structures...still no luck. I have also reloaded all .class files in ASCII mode. The problem exists on all versions and browsers...but to no specific one. Most users have no problems...but a small part cannot use the system at all. The site runs on an NT server, with ODBC connectivity on an access database and partial .asp scripts.

Why it worked great...and now there are issues...I cannot figure out.

Suggestions?

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

applets, Charlie Edmunds, Dec-10-99, (1)
test, Jeff Cashman, Jan-03-00, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "applets"
Posted by Charlie Edmunds on Dec-10-99 at 06:08 PM (EST)
Chip,

You cannot duplicate the problem with your browser? What browser are the people using that are having problems. What does the message in the status bar say?

The class files should be loaded using "raw" or "binary" mode, not ASCII. You need to remove and reload the class files using that mode.

If this does not work, send an url so I can look at the site.

Charlie Edmunds

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "test"
Posted by Jeff Cashman on Jan-03-00 at 10:00 PM (EST)
I tried 207.31.124.61 on IE 5.0 and all worked great.

Is it true that mac users have difficulty with the java applets?

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.