www.uburst.com www.uburst.com

"Price showing a negative number?"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Price showing a negative number?"
Posted by Dawn on Oct-16-01 at 01:33 PM (EST)
When I add the price of the item and it goes to the shopping cart as a negative number.

For Example...

The price is $20.00
When you checkout the price reads $-4380.99

Did I add a value wrong?

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Price showing a negative number, Joseph Pishgar, Oct-16-01, (1)
Here's the link...., Dawn, Oct-16-01, (2)
This is strange...., Dawn, Oct-16-01, (3)
RE: This is strange...., Joseph Pishgar, Oct-16-01, (4)
Also.., Joseph Pishgar, Oct-16-01, (5)
Codebase is correct, Jake Bryant, Oct-16-01, (7)
Nope..., Dawn, Oct-16-01, (6)
still working, Jake, Oct-16-01, (8)
leaving now..., Dawn, Oct-16-01, (9)
Got it to work!!, Dawn, Oct-18-01, (10)
RE: Got it to work!!, Joseph Pishgar, Oct-19-01, (11)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Price showing a negative number"
Posted by Joseph Pishgar on Oct-16-01 at 01:49 PM (EST)
Interesting!
I've not seen that type of problem before...
Wasn't even aware that uShop had the ability to compute negative totals. Go ahead and post a URL to where this is occuring and I'll see if I can't diagnose this strange problem.

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Here's the link...."
Posted by Dawn on Oct-16-01 at 01:53 PM (EST)
Leave it to me to bring a new problem to your attention...lol

Here's the link to the page:
http://63.124.102.117/store/html/liquid_gel/product1.htm

Click on the add button and then go here:
http://63.124.102.117/store/html/cart/shopping_cart.htm

Thanks!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "This is strange...."
Posted by Dawn on Oct-16-01 at 03:26 PM (EST)
A couple of the prices are working right. This doesn't make any sense to me.....
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "RE: This is strange...."
Posted by Joseph Pishgar on Oct-16-01 at 03:35 PM (EST)
AHA!
Going to the first URL you provided me with..
http://63.124.102.117/store/html/liquid_gel/product1.htm

I can see in your HTML that the codebase for the uShopInput4 applet you are using is incorrect. Currently, it reads-
CODEBASE="../../classes/"
What it *should* read is most probably
CODEBASE="../classes/"

Additionally, make double sure you uploaded the class files in BINARY mode as opposed to ASCII.
Hope this helps.

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "Also.."
Posted by Joseph Pishgar on Oct-16-01 at 03:40 PM (EST)
You can find a full explanation of the codebase parameter and how it works along with some helpful tips at-

http://www.uburst.com/uShop/codebase.html

-Joseph Pishgar

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
7 . "Codebase is correct"
Posted by Jake Bryant on Oct-16-01 at 03:51 PM (EST)
Dawn, the codebase is correct, but to check on whether those class files were uploaded in binary (might not have been, since they were uploaded with FP), I will send you the directory of all the class files. Then, go in via ftp, delete the classes directory and upload the new one (making sure its going up in binary mode). Call me tomorrow morning (I am free between 10-1) and we'll see if that works.

Jake

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "Nope..."
Posted by Dawn on Oct-16-01 at 03:46 PM (EST)
I took out the first set of ../ and now it doesn't read at all...just a gray box.

The ones that do work have the ../../classes codebase.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
8 . "still working"
Posted by Jake on Oct-16-01 at 03:54 PM (EST)
Still at work? I thought you would have left by now.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
9 . "leaving now..."
Posted by Dawn on Oct-16-01 at 03:57 PM (EST)
I'm going! lol
I'll work on this tomorrow...thanks for the advice!
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
10 . "Got it to work!!"
Posted by Dawn on Oct-18-01 at 02:57 PM (EST)
I got the prices to work right! I figured I'd post what the problem was here so that if someone else has the same problem then they'll know what to look for.

I talked to a someone from Uburst Tech Support on the phone and we were troubleshooting the code. Since some of the prices worked, I was told to try to copy and paste the code into an item that didn't work. I changed all of the parameters accordingly and tested. It worked! The other codes must have been corrupted in some way. We aren't sure though.
So I went through and replaced all the code in the others. I went back and tested them again and all but three worked. I couldn't understand why they weren't working if I used the same code. I checked to make sure the parameters were the correct way and they were. I went back and took out the Option1 parameter and tested it. The price came out right. The Values in the Option1 parameter have sizes in them, such as Men's Small Sizes 7-9. I took out the Sizes, tested it and it worked. Then I put the 7-9 back in and a negative number came up. So I realized it had to be those numbers. I replaced the "-" with "to" and then tested it again. It worked! The problem was the dash character.

I replaced the other two and now they all work!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
11 . "RE: Got it to work!!"
Posted by Joseph Pishgar on Oct-19-01 at 12:44 PM (EST)
Hah!
KNEW it was in the code somewhere...
Glad you got it working!
I'll go ahead and add this to our knowledge base.

If you have any further difficulties, please do not hesitate to contact us.

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.