www.uburst.com www.uburst.com

"Ordering problems"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Ordering problems"
Posted by Tuck Tellier on Aug-21-01 at 03:01 PM (EST)
Everything works up to the "Placing your order" Screen and the "Begin Order Process" Button.

Hit the Begin Order Process button and Briefly "Please Wait"

Then the order review screen with Back and Continue buttons.
\Continue brings you to the security window w/
"The name on the security certificate does not match the site" . . . Do you want to proceed?

"Yes" - brings you to:
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Where do I go from here?

Thanks.

Tuck

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Re: Ordering problems, Joseph Pishgar, Aug-22-01, (1)
Ordering Problem Solved?, Tuck Tellier, Aug-23-01, (2)
Re: Ordering Problem Solved?, Joseph Pishgar, Aug-27-01, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Re: Ordering problems"
Posted by Joseph Pishgar on Aug-22-01 at 12:23 PM (EST)
Hello Tuck,

Looks like you may have a problem with your secure certificate.
Going to the URL you specified in your script_url parameter of the uShopOrderButton on your place order page -
https://www.northwaycarcare.com/cgi-bin/ushop.pl
The page cannot be found.

So you'll want to recheck with your host provider and see what may be askew with your secure server.

Hope this helps.

Regards,
Joseph Pishgar
Support Engineer
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Ordering Problem Solved?"
Posted by Tuck Tellier on Aug-23-01 at 12:07 PM (EST)
I think I found the answere. The url for the order button must be set to http://

and not https:// for an unsecured order for testing purposes. I found it on the applet reference:

This parameter allows you to specify the full URL of the ushop CGI script on your secure server. An example value for this parameter is:

"https://www.uburst.com/cgi-bin/ushop/ushop.pl"

As long as this applet value was set to https the page could not be found. and now that I changed to http:// I have the rest of the order proceedure.

NowI can go ont arranging the hosting co's SSL proceedures.

Thanks for all your help.

Later!

Tuck

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "Re: Ordering Problem Solved?"
Posted by Joseph Pishgar on Aug-27-01 at 12:23 PM (EST)
Glad you got it working, friend.

Don't hesitate to contact us if you have further difficulties.

Regards,
Joseph Pishgar
Support Engineer

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.