www.uburst.com www.uburst.com

"Ushop3.3"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Problems with trying to place orders.
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Ushop3.3"
Posted by ronharter on Dec-15-00 at 02:13 PM (EST)
Has anyone had a problem with the customer not being able to type anything in on the Order Page?

I have had one customer say that when he gets to the page to type in the billing and shipping information it won't let him type anything in the blank fields. He say he had placed orders with us before I upgraded from 3.15 to 3.3. He is using AOL 5.0.
I have tried it on two different systems here using AOL 5.0 and 6.0 and with IE 5.5 and Netscape4.76 but I can't duplicate the problem.

He states that it does the same thing on both sites that I run, http://www.alltronics.com and http://www.excess-solutions.com

Thanks
Ron

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Ushop3.3, Bill Weiner, Dec-15-00, (1)
Same Problem, Chris Guth, Apr-04-01, (2)
RE: Same Problem, Bill Weiner, Apr-05-01, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Ushop3.3"
Posted by Bill Weiner on Dec-15-00 at 03:27 PM (EST)
No, we haven't had any other reports like that...nor have seen any similar problems. He is using AOL 5.0... and I guess on a Windows machine?

The only thing I could suggest is maybe turning the new $remember_customer feature off (by setting the $remember_customer variable at the top of the "ushop-lib.pl" file to "NO") ... and see if that makes a difference.

But really, I can't imagine why his browser would be having a problem... because once the order form is displayed, all the order form fields are just standard HTML form fields.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Same Problem"
Posted by Chris Guth on Apr-04-01 at 07:37 PM (EST)
I am experiancing the same problem, some customers get to the customer info page and can't enter their info, or when they hit continue either nothing happens or they get page not found error, I hear from different people every now and then. I know ushop works becouse I get orders throughout the day. They all use different browsers and platforms. I have not been able to duplicate the problem, I had these problems before upgrading to 3.3.
Please advise
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: Same Problem"
Posted by Bill Weiner on Apr-05-01 at 09:16 PM (EST)
Due to your comment about sometimes getting a "Page Not Found Error"... that actually sounds like you may be experiencing a slightly different problem. Not being able to duplicate the problem will make it difficult to resolve ... but if you like, give me the URL and I'll check your configuration/HTML. Maybe I'll be able to spot something.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.