www.uburst.com www.uburst.com

"Still not working=can't send order=3.0"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Still not working=can't send order=3.0"
Posted by Kridaraan on Oct-17-00 at 01:26 AM (EST)
Please help me. I'm using NT server and i still can't get the ushop.pl . I've followed the troubleshooting by putting the full path as shown to D:/ . But i still can't get it working at all. It just doesn't seem to work although i've uploaded the languages.pl . If you would like to know more bout it, just check:
www.citrastore.com.my/onlinestore/checkout.html
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Still not working=can't send or..., Bill Weiner, Oct-17-00, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Still not working=can't send order=3.0"
Posted by Bill Weiner on Oct-17-00 at 06:20 AM (EST)
See my reply to your other post:

http://www.uburst.com/dcforum/ushop_cgi/97.html#3

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.