www.uburst.com www.uburst.com

"Problems with cgi=3.0"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Problems with cgi=3.0"
Posted by Kri on Oct-13-00 at 09:30 PM (EST)
Please check: http://www.citrastore.com.my/onlinestore/checkout.html and please tell me what is the damn problem! It just doesn't seem to work at all.
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Problems with cgi=3.0, Bill Weiner, Oct-14-00, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Problems with cgi=3.0"
Posted by Bill Weiner on Oct-14-00 at 02:21 PM (EST)
Based on your "Can't locate D:/www/citrastore.com.my/cgi-bin/ushop-languages.pl" error, see item number 7 on the following troubleshooting page:

http://www.uburst.com/uShop/troubleshooting.html

That will solve the problem.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.