www.uburst.com www.uburst.com

"CGI Scripts"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"CGI Scripts"
Posted by Chad Maisel on Apr-21-00 at 09:43 PM (EST)
OK, I figured out the script not running. Now the problem I have is that when I place an order I will get the email 2 times and then nothing. Then my smtp server stops responding and I have to stop the service and then restart it. After that I can place 2 more orders, get the email, and then I have to stop the smtp and restart it. Any thoughts?

Thanks for the earlier reply.

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

smtp, Charlie Edmunds, Apr-22-00, (1)
CGI, chad maisel, Apr-22-00, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "smtp"
Posted by Charlie Edmunds on Apr-22-00 at 06:51 PM (EST)
Do you only have problems with this script or is your smtp service dying with all requests? I'd do some troubleshooting to find out if you have a congif issue with the script or a problem with the server. I haven't heard of our script killing the mail server before.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "CGI"
Posted by chad maisel on Apr-22-00 at 09:19 PM (EST)
Charlie, thanks for the reply. Sorry I was actually using the smtp script not the cgi script. But anyway my smtp never crashes unless I do two orders in a short amount of time. If I wait a minute or two between orders it doesn't crash. The problem I have with the cgiscript is it never loads after the order is placed it says please wait and nothing ever happens. If you goto www.waycoolpaintball.com/cgi-bin/ushop_cgiscript.pl you can see what happens.

Thanks

Chad

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.