www.uburst.com www.uburst.com

"AuthorizeNet CGI Script Problem"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"AuthorizeNet CGI Script Problem"
Posted by Cheryl on Mar-10-00 at 01:10 PM (EST)
I've been using uShop successfully without AuthorizeNet,but have recently added it to a new site. I believe I've configured the settings correctly at Authorize.Net, and the shopping cart works fine on the site until I try to place the order. I then get a CGI Error "The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

Unrecognized character \001 at C:\web\allforfun\cgi-bin\ushop_authnet_30.pl line 1535."

I have Perl 5.0 installed on the server, and I did transfer the pl file into the cgi-bin using ASCII.
Any suggestions as to what my problem is?
Thanks!

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

cgi problems, Charlie Edmunds, Mar-10-00, (1)
CGI Authorize Net Problem, Cheryl, Mar-16-00, (2)
RE: CGI Authorize Net Problem, Bill Weiner, Mar-16-00, (3)
Authorize.Net problem, Cheryl, Mar-16-00, (4)
Authorize Net problem, Cheryl, Mar-17-00, (5)
Auth Net Problem, cheryl, Mar-20-00, (6)
cgi script, Charlie Edmunds, Mar-20-00, (7)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "cgi problems"
Posted by Charlie Edmunds on Mar-10-00 at 08:14 PM (EST)
Cheryl,

Did you set the file permissions again after installing it in your cgi-bin?

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "CGI Authorize Net Problem"
Posted by Cheryl on Mar-16-00 at 09:35 AM (EST)
Yes, we have reset the permissions. Could it be something I've configured incorrectly on the Authorize.Net site? Your help is desperately needed as my client is not to happy right now!
Thanks!
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: CGI Authorize Net Problem"
Posted by Bill Weiner on Mar-16-00 at 12:27 PM (EST)
Do you get the "Incomplete set of headers" error when you just try to go to the URL of the script on your site? That is, you should get the uShop Copyright page similar to when you go to the URL of the Authorize.Net script on our site:

http://www.uburst.com/cgi-bin/ushop_authnet_30.pl

If you get the error when just trying to get the uShop Copyright Page, then it is probably the version of Perl that you are using. If possible, try using Perl 4 (Most web hosting providers will give you two paths to Perl....one to Perl4 and one to Perl5).

Also, you mentioned that you had the regular ushop_cgiscript running on the server. Was this the same server? If so, then you may have just made a typo while configuring the ushop_authnet_30.pl script. That is, the ushop_authnet_30.pl script is very similar to the ushop_cgiscript....it just has a few extra parameters that need to be configured. So if you did have the ushop_cgiscript running on this server, I would suggest starting over with a new copy of the ushop_authnet_30.pl script and use the same settings that you used for your ushop_cgiscript. (Of course, you also have to answer the new Authorize.Net configuration questions...but those are pretty self explainatory).

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "Authorize.Net problem"
Posted by Cheryl on Mar-16-00 at 05:39 PM (EST)
Thanks for your reply! I've gone over the existing regular script for uShop with a fine tooth comb in comparing them to each other. No differences whatsoever. I will try putting Perl 4 on the server and see if that makes any difference as you suggested. I'll let y'all know how it works! Thanks!
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "Authorize Net problem"
Posted by Cheryl on Mar-17-00 at 10:16 AM (EST)
Bill, I'm truly a novice at the server side of things. My host says that all of the permissions are set correctly. The url for the authnet script on my server is: http://www.allforfun.net/cgi-bin/authnet_30.pl
My host is also new to setting permissions, etc. and isn't certain how he would have 2 different versions of Perl on the same server without complications. Please email me if you are willing to help us out! angel1@pcangels.net
Thank you SOOO much!
Cheryl
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "Auth Net Problem"
Posted by cheryl on Mar-20-00 at 12:26 PM (EST)
Got it all fixed! Unzipping the script and starting over was the answer!
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
7 . "cgi script"
Posted by Charlie Edmunds on Mar-20-00 at 07:05 PM (EST)
Cheryl,

Glad to hear the good news

Best wishes for lots of sales.

Charlie Edmunds

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.