www.uburst.com www.uburst.com

"cgi error"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"cgi error"
Posted by adam on Feb-21-00 at 00:26 AM (EST)
Hello I set up the lite version and it works great so I bought the full version and am having problem getting the pl to ex. Here's the error message:

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@littleparts.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

malformed header from script. Bad header=syntax error in file /usr/home: /var/www/cgi-bin/cgiwrap

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.3 Server at www.littleparts.com Port 80

### I placed it on a seperate server and it works fine the server with the prob is running UNIX type : L8 Version BSD-199506 / 5.003_02 patches.

I've tried dif. calls but no luck. All my other scripts run fine on this server.
All file transfers are correct (asc script/binary on classes ect..) and chmd'd correctly.

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

perl script, charlie edmunds, Feb-21-00, (1)
cgi error, Adam, Feb-25-00, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "perl script"
Posted by charlie edmunds on Feb-21-00 at 08:06 PM (EST)
Adam,

Does the old script run? The perl scripts are the same so you can use the old one.

If you can't get the old one to work, use the wizard and set up a new one. The error sounds more like a problem with the setup of the script than a perl version problem or something like that.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "cgi error"
Posted by Adam on Feb-25-00 at 01:20 AM (EST)
Ok ..got it working , my isp had made some server changes and all i had to do was #!usr/bin/perl5 instead of just '...perl'
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.