www.uburst.com www.uburst.com

"The page cannot be displayed"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"The page cannot be displayed"
Posted by mitch0331 on Feb-01-00 at 09:08 PM (EST)
Upon placing a order, when ushop tries to create the order page, I get the error:The page cannot be displayed. I am using the uShopOrderCheckCGI.class file. could this be causing a problem if I am creating a .csv file? I get email order notifications. The orders are placed in my "orders" directory. And, the system does create the .csv file. I upgraded from ushoplite which worked fine. I did copy the new ushop_cgiscript.cgi (changed from .pl to .cgi). I'm stumped but I'm sure it's something simple. You can view my test site at: https://troy.safe-order.net/seriousgolf/class/persimm.shtml

Thanks for your help!

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

page cannot be displayed, charlie edmunds, Feb-02-00, (1)
thank you, mitch0331, Feb-02-00, (2)
Page cannot be displayed, Raynald Provencher, Feb-03-00, (3)
Page not being displayed, charlie edmunds, Feb-03-00, (4)
Page not being displayed , Raynald Provencher, Feb-04-00, (5)
Page not displayed, charlie edmunds, Feb-04-00, (6)
Page cannot be displayed, Raynald Provencher, Feb-05-00, (7)
order form, charlie edmunds, Feb-06-00, (8)
Still receiving "Page cannot b..., Raynald Provencher, Feb-10-00, (9)
error, charlie edmunds, Feb-11-00, (10)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "page cannot be displayed"
Posted by charlie edmunds on Feb-02-00 at 07:30 PM (EST)
Mitch

When you upgraded, did you remove the old class files and replace them with the new ones? That is manditory when upgrading. Thanging the extension from pl to cgi should cause no problems.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "thank you"
Posted by mitch0331 on Feb-02-00 at 08:58 PM (EST)
I knew it was something stupid. I had the old class files in a different directory.

Thanks Again.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "Page cannot be displayed"
Posted by Raynald Provencher on Feb-03-00 at 01:10 AM (EST)
I get the same symptoms, after quite a while, maybe 1 minute... or more. I have the latest class files. I am puzzled. Any ideas?

Thanks!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "Page not being displayed"
Posted by charlie edmunds on Feb-03-00 at 08:11 PM (EST)
Raynald,

I'm not sure I understand what problem that you are having but problems with applets loading are almost always attributable to two things: uploading them in a mode other than raw or binary, or not referencing the location of ALL your class files EXACTLY the same way in EVERY applet in your website. Not having the right classfiles does not happen that often.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "Page not being displayed "
Posted by Raynald Provencher on Feb-04-00 at 11:46 AM (EST)
Sorry, it's me again... I am triyng hard but it is not working
Here is the situation.
- My server is UNIX
- You can find my site at http://www.heandi.qc.ca. It works fine from beginning to end. You may try it by ordering the item on home page and go directly to "Secure Order" (wich is not yet secure!..) at http://heandi.sherweb.com/cgi-bin/order_form.htm.
- On my order page, you will see that all applets work fine. Because of the "IE bug", all my applets point to my main site at codebase http://www.heandi.qc.ca/cgi-bin/classes
- The "scriptpath" parameter points to the secure server at http://heandi.sherweb.com/cgi-bin/ushop_cgiscript.pl
- I receive mail notification.
- The client receives a receipt.
- The name is added to address.csv.
- I can retreive my orders using the Order Reader applet.
- I have tried to use the "thankyou_url" parameter instead of displaying the order receipt: no luck.

And I still get the "Page cannot be displayed" message...

Desparate!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "Page not displayed"
Posted by charlie edmunds on Feb-04-00 at 09:33 PM (EST)
Raynald,

I'm still not sure exactly which problem you're describing. I looked at your site and had problems with applets loading. Looking at your code showed that you are referencing your class files differently in different applets. Some of your applets reference your path (to the classes) as: /cgi-bin/classes and others as: http://www.heandi.qc.ca/cgi-bin/classes . Either path is fine but you have to be consistent throughout all your applets. Make ALL your references to the location of your class files exactly the same. Try that, if you are still having problems let me know and I'll take another look.

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
7 . "Page cannot be displayed"
Posted by Raynald Provencher on Feb-05-00 at 05:32 PM (EST)
As you suggested, I put the same codebase parameter througout both sites, main and secure.
Actually, my problem is with the "secure" site.
Simply do this and you should see my problem:
- Go to the main home page at http://www.heandi.qc.ca and add the item to cart
- Go to the order form directly by clicking on "Secure Order" (which is on the "secure" server)
- Enter whatever you like as Prsonal Information
- Hit the "Send Order" button and see for yourself what's happening... If your are using Netscape, it will probably "freeze" on "Please wait". If you use IE, you should get the message "Page cannot be displayed".
The script seems to work properly. Try it:
http://heandi.sherweb.com/cgi-bin/ushop_cgiscript.pl
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
8 . "order form"
Posted by charlie edmunds on Feb-06-00 at 07:34 PM (EST)
Raynald,

Please study the installation instructions found on our reference site, specifically towards the bottom:

http://www.uburst.com/uShop/reference/security.html

I noticed in your uShopOrderImageButtonCGI.class you don't have your order form located in your secure directory, as you need to. I would avoid using relative urls when you are having trouble as you are.

If you follow the information on the reference site then you should have little trouble getting your site working.

Good luck,

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
9 . "Still receiving "Page cannot be displayed" message..."
Posted by Raynald Provencher on Feb-10-00 at 00:12 AM (EST)
Hi, it's me again!

First, my secure server is not "secure" yet! So I am using 2 "public" addresses.
Concerning the "Order Form", the problem is fixed: I deleted it and when I tried to upload it again, my server was "temporarily" down! Now, it works fine.
All applets, on both sites, seems to work fine.
As for CODEBASE parameters, they ALL point to my public server. I checked twice.
The ONLY problem I have is this "Page cannot be displayed" message appearing after I pressed the "Send Order" button on the order form. I even tried with Netscape v.4.7 and I get the message "This document contains no data...".
I also tried a "plain vanilla" order form, without any html formatting.
I checked and re-checked server rights and they are all OK.
Would you please try again to place a "fake" order on my "real" site. I am sure I'll get your order!
Thank you for your patience!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
10 . "error"
Posted by charlie edmunds on Feb-11-00 at 07:41 PM (EST)
Raynald

If you are getting a Server Error then the problem is usually one of four things:


The path to Perl is incorrect.
The Path to perl is specified as the very first line of the CGI script. Typical values are /usr/bin/perl, /usr/local/bin/perl/ and /bin/perl. If you do not know what the path to perl is on your server, then you can ask your web hosting provider. NOTE: When specifying this path to perl, you must include the "#!" in front of the path. Example: #!/usr/bin/perl


You did not include the "\" character in front of the "@" sign when specifying the store's email address in question 6 of the script setup.
When specifying the store's email address, instead of using the "@" sign in your email address, you must use "\@" - This is because the "@" sign is a special character in the Perl programming language and therefore must be preceded by a "\" character in this case. Note: If you used the uShop CGI Setup Wizard to create the script for you, then this special character was added automatically for you.


The file was transferred in BINARY mode (as opposed to ASCII or TEXT mode).
When transferring the CGI script to your server, you must transfer it in ASCII or TEXT mode - as opposed to BINARY mode. Your FTP program should give you an option to do this - so be sure to transfer the CGI script in ASCII or TEXT mode.


The script does not have execute permissions.
Once the CGI script is transferred to your CGI directory on your server, you must change the permissions to READ and EXECUTE (chmod 755). If your server is a UNIX server, you should be able to change the file's permissions via your FTP program. If your server is an NT server, then you may have to get your web hosting provider to make the file executable.


For additional assistance configuring the CGI script for your server, you may want to try out our uShop CGI Setup Wizard at:

http://www.uburst.com/uShop/reference/

The uShop CGI Setup Wizard is a utility that will create personalized instructions and a custom CGI script ready for downloading to your server.

Charlie Edmunds

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.