www.uburst.com www.uburst.com

"AuthNet CGI"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"AuthNet CGI"
Posted by Hannah S. on Dec-24-99 at 08:05 PM (EST)
My orders are being placed through AuthorizeNet, but the customer receives TWO e-mails of confirmation: One being generated by my CGI script (which contains no information on the order at all) and the other being generated by AuthorizeNet (which contains all relevant information). I (the merchant) am receiving NO e-mail notification

Any idea what the problem might be?
Please let me know
Thanks

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

email, charlie Edmunds, Dec-25-99, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "email"
Posted by charlie Edmunds on Dec-25-99 at 09:44 PM (EST)
Hannah,

Can you e-mail a copy of the two cgi scripts (the way you have them set up on the server)?

Thanks, Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.