www.uburst.com www.uburst.com

"problems with perl and ushop.pl"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"problems with perl and ushop.pl"
Posted by Jeremy on Aug-21-02 at 11:02 PM (EST)
I get this error when I run the testcgi.pl
Any ideas?

TEST
Hooray! It works!
perl: warning: Setting locale failed. perl: warning: Please check that your locale settings: LC_ALL = (unset), LANG = (unset) are supported and installed on your system. perl: warning: Falling back to the standard locale ("C").

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: problems with perl and ushop.pl, Bill Weiner, Aug-22-02, (1)
UNIX variables?, Jeremy, Aug-22-02, (2)
RE: UNIX variables?, Bill Weiner, Aug-23-02, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: problems with perl and ushop.pl"
Posted by Bill Weiner on Aug-22-02 at 04:51 AM (EST)
That error really has nothing to do with uShop... but from experience, I recognize LC_ALL and LANG as two standard Unix enviroment variables ... which sound like their not getting set on your server... or at least not in the shell that Perl is being executed in. I would suggest just contacting your web hosting provider ... showing them the error that you are getting with that very basic test CGI script. They should be able to recognize/resolve the problem.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "UNIX variables?"
Posted by Jeremy on Aug-22-02 at 10:54 AM (EST)
Unfortunatly I have set this up on a windows 2000 advanced server to test this software on.

I just did a standard install of perl, does perl need to be configured? It seems to work other that adding the error at the bottom..

Any more ideas?

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: UNIX variables?"
Posted by Bill Weiner on Aug-23-02 at 04:18 AM (EST)
I know those are environment variables in Unix environments... but I don't know about Windows servers. Based on your error message, it sounds like your Windows installation of Perl is trying to set (or unset) those environment variables... so maybe check your Win 2000 settings and see if those environment variables are being set (I think environment variables on Win 2000 machines can be found under Control Panel - System).

Otherwise, I would suggest searching on the web for the answer. I did a quick search with Google on "perl: warning: Setting locale failed" ... and there were many, many results. So you're not the first to experience a problem like that with your installation of Perl. I would suggest reading through those links and finding one that corresponds to your system configuration.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.