www.uburst.com www.uburst.com

"Order Reader"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Order Reader"
Posted by Timoth Bramham on Dec-16-99 at 09:55 AM (EST)
Hello,
I am having trouble reading my orders. I have it all set up, and The order is processed properly.. an email is sent to me, and a recipt email out, but when I copy the Order number out of my email and paste it into the reader, I get a "404 Page Not Found" error. I have the correct password, and I have "Use the reader" turned on in the CGI script. I logged in with FTP and I see that files are being created. I even downloaded one and viewed it. Can anyone tell me why I can't view the file in the reader??
Thanks in Advanced!!

Timoth.

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Order Reader problem fixed..., Timoth Bramham, Dec-16-99, (1)
order reader applet, Charlie Edmunds, Dec-16-99, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Order Reader problem fixed..."
Posted by Timoth Bramham on Dec-16-99 at 10:24 AM (EST)
Hello All,
I seem to have fixed my own problem... I am using FrontPage98 to create my website, and I guess It was not updating my site fast enough. When I first set up the reader my script had a .pl extention.. and I saved it as that.. but before I tried it I saw my error and changed it to .cgi I guess frontpage did not update my site so I recieved the file not found error. I just had to wait a little longer for it to update on my website. Now it is all working fine. Thanks!

Timoth.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "order reader applet"
Posted by Charlie Edmunds on Dec-16-99 at 05:51 PM (EST)
Tim,

Check your scriptpath parameter in your order reader applet. Sounds like you don't have it entered correctly and it's looking for the cgi script in the wrong place.

Charlie Edmunds

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.