www.uburst.com www.uburst.com

"CGI Ushop.pl Error"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"CGI Ushop.pl Error"
Posted by Mark on Jan-16-02 at 01:48 PM (EST)
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

Can't locate D:/64.225.48.191/cgi-bin/ushop-languages.pl in @INC (@INC contains: C:/perl/lib C:/perl/site/lib .) at d:\64.225.48.191\cgi-bin\ushop\ushop.pl line 52.

Any ideas?

This comes up when i try to view ushop.pl in the browser to login to the control panel. I'm able to run the cgitest.pl.

I'm running the shop as a demo with a view to order the product.

I'm running on WinNT 5.0

Any help would be greatly appreciated!! Thank you.
Mark

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: CGI Ushop.pl Error, Joseph Pishgar, Jan-16-02, (1)
uShop.pl Problems, Mark, Jan-16-02, (2)
RE: uShop.pl Problems, Joseph Pishgar, Jan-18-02, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: CGI Ushop.pl Error"
Posted by Joseph Pishgar on Jan-16-02 at 02:34 PM (EST)
Hello Mark,

So your getting an error that says:
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

There are several things that may be causing the problem...

SUGGESTION #1: Just to make sure, have you tried letting the uShop CGI Setup Wizard create a script for you? That is, the CGI Setup Wizard at our reference site:

http://www.uburst.com/uShop/reference/

will actually generate a CGI script configured for your server along with personalized instructions on how to install it on your server.


SUGGESTION #2: If it is still not working, below is an description/solution of a similar problem....(not quite the same, but just in case....)

As we sometimes help people get the script setup on their server, we did run across this once. The person gave us two paths to Perl on their server:

#!/usr/local/bin/perl5.00502
#!/usr/local/bin/perl

When using #!/usr/local/bin/perl5.00502 for the path to Perl (the first line of the script), we got the following error:

----------
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@www59.hway.net and inform them of the time the error occurred, and
anything you might have done that may have caused the error.

There was also some additional information available about the error:
[Sun Jan 24 07:38:41 1999] access to /u/web/bestb7/cgi-local/ushop_cgiscript.pl failed for
208.14.41.52, reason: Premature end of script headers
----------

Then when we changed the path to #!/usr/local/bin/perl, and everything worked fine.

I'm not exactly sure what type of server they were using (since we just FTPed to the server/account that they gave us), but changing that path (I'm guessing to an older version of Perl) worked. Again, we have only ran into this once and the uShop CGI script should have worked with Perl 5.00502 - but I don't know why we got the error.

In anycase, double-check the path to perl that you are using and try using the server recommended path to perl (should be in your web host's documentation if they provided you with any) if that is an option.

Let us know how it goes.

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "uShop.pl Problems"
Posted by Mark on Jan-16-02 at 02:40 PM (EST)
I downloaded the uShop CGI Setup Wizard and ran it successfully. The uShop_cgiscript.pl works. However, I still get the same error message when I try to access http://64.225.48.191/cgi-bin/ushop/ushop.pl.

The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

ERROR:
Can't locate http//64.225.48.191/cgi-bin/ushop-languages.pl in @INC (@INC contains: C:/perl/lib C:/perl/site/lib .) at d:\64.225.48.191\cgi-bin\ushop\ushop.pl line 52.

cgitest.pl also runs fine! Any suggestions. I could really use some help. Thank You so much.

Mark

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: uShop.pl Problems"
Posted by Joseph Pishgar on Jan-18-02 at 11:01 AM (EST)
Hello Mark,

Going to http://64.225.48.191/cgi-bin/ushop/ushop.pl I get a uShop Control Panel Login. Were you able to remedy the problem?

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com


Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.