www.uburst.com www.uburst.com

"Unable to write to database"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Unable to write to database"
Posted by Rob Hull on Sep-10-01 at 06:19 AM (EST)
Hi,
I know this question was partially covered in a previous post, but I seem to be having another variation of the problem.

I am using an NT hosting service and have set the script up and everything is fine including the writing of the order etc.. and emailing to recipients.
However diagnostics still says ERROR - Unable to write files.
And yet it is writing them. However when I go to Order reader, I can only view "Read All". I cannot delete orders even though it prompts me to delete. And I cannot read individual files.

Also when following the order sequence The "continue button" or "proceed to next" form button is only a very small block with no writing. Have I missed something?
It makes more sense if you follow our order process here http://www.skysupply.com.au/test/navaids.htmThanks
Rob

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Re: Unable to write to database, Joseph Pishgar, Sep-10-01, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Re: Unable to write to database"
Posted by Joseph Pishgar on Sep-10-01 at 01:19 PM (EST)
Greetings Rob,

Our Lead Developer posted information on the "blank continue button" problem here:
http://www.uburst.com/dcforum/ushp_general_purpose/221.html
That should explain how it occured, and what to do to remedy the problem.
Really sounds like your permissions may be incorrect for your data directory. NT servers are finicky when it comes to permissions of directories *within* the cgi-bin. Make double sure the [data] directory itself is set to full read,write,execute, and that your paths setup in your ushop.pl script are correct.

If none of the above works, go ahead and fill out a support request at www.uburst.com/supportform.html and we'll take a closer look.

Regards,
Joseph Pishgar
Support Engineer
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.