www.uburst.com www.uburst.com

"$data_loc = &init_data(); ?"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"$data_loc = &init_data(); ?"
Posted by ken on Jul-30-01 at 07:15 PM (EST)
here is a strange problem.
when i comment line 86( #$data_loc = &init_data(); ) on ushop.pl, everything works fine until the final step ( print option ) just goes to a blank page. When I uncomment the aboved mentioned nothing works at all.
any ideas?

Please

-Ken
PS went through all the trouble shooting and help forums.
http://yourepic.com/wedding-db/
bride: smith
date: 01 Jan 2001

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Cancel! , Ken, Jul-30-01, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Cancel! "
Posted by Ken on Jul-30-01 at 07:55 PM (EST)
for anyone who has this same problem DONT forget to change the socket lines in the ushop-lib .

:)

-Ken

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.