www.uburst.com www.uburst.com

"uShop.pl - I can't seem to get the page to load"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

CGI Script Related Problems
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"uShop.pl - I can't seem to get the page to load"
Posted by Mike Tison on Apr-20-01 at 12:05 PM (EST)
I can't seem to find the uShop.pl file after I hit the "Continue" button. I've tried making sure my paths were correct and tried everything else, that I've seen as possible solutions.
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

Re:uShop.pl - I can't seem to get t..., Joseph Pishgar, Apr-23-01, (1)
RE: uShop.pl - I can't seem to get ..., Bill Weiner, Apr-24-01, (2)
"I can't seem to get the page ..., Mike Tison, Apr-30-01, (3)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "Re:uShop.pl - I can't seem to get the page to load"
Posted by Joseph Pishgar on Apr-23-01 at 11:05 AM (EST)
Hello Mike,

Could elaborate a bit? Which continue button do you refer to? Are your CHMOD permissions set correctly?

Regards,
Joseph Pishgar
Support Engineer
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "RE: uShop.pl - I can't seem to get the page to load"
Posted by Bill Weiner on Apr-24-01 at 09:46 PM (EST)
Also, make sure that the "script_url" parameter of your uShopOrderButton applet points to the same URL that you use to login to your uShop Control Panel.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . ""I can't seem to get the page to load""
Posted by Mike Tison on Apr-30-01 at 01:47 PM (EST)
found out the problem was, I wasn't using a secure server, my hosting company had to give me part of a url to pass thru.
thanks.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.