www.uburst.com www.uburst.com

"Search & Browse applets are not working!"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Applets are not being displayed
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Search & Browse applets are not working!"
Posted by Citra Store Sdn Bhd on Oct-08-00 at 04:46 AM (EST)
Dear sir,
I've this damn problem. I just bought the program and i'm using it.But i'm really frustrated to find out that the browse & serach applets are not working! Can anybody tell me the real reason?
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Search & Browse applets are..., Bill Weiner, Oct-09-00, (1)
Thank you!, Citra Store Sdn Bhd, Oct-14-00, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Search & Browse applets are not working!"
Posted by Bill Weiner on Oct-09-00 at 02:17 PM (EST)
Have you tried the Search/Browse applets straight out of the applet reference that was installed on your local computers when you unzipped/installed uShop 3.0? And if so, did they work when ran off of your local desktop computer?

If they didn't work for you as-is, then are you seeing any error messages in your browser's status bar and/or Java console? That is, you may be running into a problem that we have had a few other reports about. Apparently some people when trying to run those applets off of their local desktop computer get some "security exception" error. We think this may be related to the browsers search paths on your local desktop computer but are still looking into it. In any case, those Seach/Browse applet should run fine for you as soon as you put them on your server and try them out from there.

Otherwise, if the Search/Browse applets did work as-is from your local desktop computer...but are not working in the new pages that you are developing, I'll need more information about your directory structure and HTML. Give me a test URL where I can take a look at it ... or submit a support request the info/html and we will take a look at it.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Thank you!"
Posted by Citra Store Sdn Bhd on Oct-14-00 at 06:33 AM (EST)
Dear sir,
Thank you. I managed to fix the problem. All i had to do was to upload it to the server with all the .class files. The only problem i've now is that the cgi script is not working properly. Just try sending a order through this site: www.citrastre.com.my/onlinestore/checkout.html
the languages cgi is not found although i've uploaded it and also tried changing it to D:/... as stated in the reference.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.