www.uburst.com www.uburst.com

"uShopCart1.class problem"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Applets are not being displayed
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"uShopCart1.class problem"
Posted by Ashima Saigal on Aug-26-00 at 03:22 PM (EST)
I think this might be a bug (or feature). If I make the columns_name parameter equal to 0, the applet will not display (although I have columns_description = 50). Any ideas?

Ashima

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: uShopCart1.class problem, Bill Weiner, Aug-28-00, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: uShopCart1.class problem"
Posted by Bill Weiner on Aug-28-00 at 06:19 AM (EST)
I just double-checked by creating a test page with the "columns_name" parameter set to "0" and the "columns_description" parameter set to "50".... and everything appeared to work fine for me.

I would suggest double-checking that your CODEBASE is set correctly ... otherwise, give me the URL and I will take a look at it.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.