www.uburst.com www.uburst.com

"Applets won't display"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Applets are not being displayed
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Applets won't display"
Posted by Tony B. on Nov-26-99 at 02:37 AM (EST)
My Order Form page contains the uShopCart and uShopOrderDeluxeCGI applets. When I press the
uShopOrderButtonCGI button the applets don't display on the next linked page. Instead I get two gray rectangles, each indicating an "applet initialized" status. I get no recognizable errors of any kind.

This behavior occurs on MSIE 5/WIN98. The applets work fine on Netscape 4.6/WIN98. All my other applets on the other pages including uShopCart, work fine.

Any ideas to resolve this issue?

Thanks,
Tony

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

applets not displaying, Charlie Edmunds, Nov-26-99, (1)
Applets won't display, Tony B., Nov-26-99, (2)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "applets not displaying"
Posted by Charlie Edmunds on Nov-26-99 at 06:52 AM (EST)
Hi Tony,

Which version of uShop are you using? One of the only browser version specific issues that we had was fixed with the latest version releases of uShop and uShop lite. If you have upgraded from a previous version and did not remove the classes and replace with the new versions you can experience this problem. Upgrading is free.

If this does not fix your problem, send the url of your site so I can take a look at it.

There is also lots of good troubleshooting info at http://www.uburst.com/uShop/reference/troubleshooting.html

Hope this helps,

Charlie Edmunds
Microburst Technologies, Inc.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "Applets won't display"
Posted by Tony B. on Nov-26-99 at 07:54 PM (EST)
I've read troubleshooting.html but no luck. Please try making a purchase at www.west.net/~mel/demo1 to see what I mean.

Thanks

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.