www.uburst.com www.uburst.com

"Couple of Modifications??"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Modify uDirectory Scripts
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Couple of Modifications??"
Posted by Amanda on Feb-03-01 at 02:19 AM (EST)
Hi

Just purchased, downloaded and installed the deluxe edition. Just want to make 2 changes though, which are

1. how do I hide the website site address (ie; click here to visit the web site)

2. how do I make this open in a new window?

Thanks
Amanda

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

one more question, amanda, Feb-03-01, (1)
RE: one more question, Bill Weiner, Feb-05-01, (2)
RE: one more question, Bill Weiner, Feb-05-01, (3)
RE: one more question, Bill Weiner, Feb-05-01, (4)
Didn't work...., Amanda, Feb-05-01, (5)
Woops - the board reformatted it......, Amanda, Feb-05-01, (6)
Fix for the "new" page bi..., Amanda, Feb-05-01, (7)
RE: Fix for the "new" pag..., Bill Weiner, Feb-06-01, (8)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "one more question"
Posted by amanda on Feb-03-01 at 02:44 AM (EST)
Also, how do I put in a horizontal rule between each listing??
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "RE: one more question"
Posted by Bill Weiner on Feb-05-01 at 06:05 AM (EST)
Below are some instructions on how to implement those 3 modifications to the script:

STEP 1: Make a backup of your current udirectory.pl script... just in case.

STEP 2: Open the udirectory.pl script with any text editor such as WordPad.

STEP 3: Do a search on "get_listing_html" in order to get to the start of the subroutine that outputs the HTML for each listing.

STEP 4: Within that subroutine, locate the following lines:

elsif ($g_FIELD_TYPE[$i] eq "URL")
{
$new_listing .= "" . $gFields[$i] . "
\n";
}

And change them to:

elsif ($g_FIELD_TYPE[$i] eq "URL")
{
$new_listing .= "Click here to visit the web site
\n";
}

STEP 6: Near the very bottom of that subroutine, locate the following line:

$new_listing .= "\n\n";

Change that line to:

$new_listing .= "


\n\n";

STEP 7: Save the file (as TEXT if your editor asks)... and try it out!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: one more question"
Posted by Bill Weiner on Feb-05-01 at 06:09 AM (EST)
Darn. This forum coverted some of the HTML in my previous posting. Let me try posting it again:

----------------

Below are some instructions on how to implement those 3 modifications to the script:

STEP 1: Make a backup of your current udirectory.pl script... just in case.

STEP 2: Open the udirectory.pl script with any text editor such as WordPad.

STEP 3: Do a search on "get_listing_html" in order to get to the start of the subroutine that outputs the HTML for each listing.

STEP 4: Within that subroutine, locate the following lines:

elsif ($g_FIELD_TYPE[$i] eq "URL")
{
$new_listing .= " < a href=\"" . $gFields[$i] . "\" > " . $gFields[$i] . " < /a > < br > \n";
}

And change them to:

elsif ($g_FIELD_TYPE[$i] eq "URL")
{
$new_listing .= " < a href=\"" . $gFields[$i] . "\" target=\"_num\" > Click here to visit the web site < br > \n";
}

STEP 6: Near the very bottom of that subroutine, locate the following line:

$new_listing .= " < !---------------------------------- > \n\n";

Change that line to:

$new_listing .= " < HR SIZE=1 > \n\n";

STEP 7: Save the file (as TEXT if your editor asks)... and try it out!

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "RE: one more question"
Posted by Bill Weiner on Feb-05-01 at 06:12 AM (EST)
Ok, that one seemed to post correctly. But I did notice one typo, in step 4 that should be:

target=\"_new\"

instead of

target=\"_num\"

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "Didn't work...."
Posted by Amanda on Feb-05-01 at 07:00 PM (EST)
Hi there

I followed your instructions to the letter and this is how it turns out

Name

dsaf fddsfdsfaf


Web Page: Click here to visit the web site

Any ideas??

Thanks

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "Woops - the board reformatted it...."
Posted by Amanda on Feb-05-01 at 07:04 PM (EST)
You can take a look at the listing by going to http://65.88.177.205/listings/Test.html

thanks

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
7 . "Fix for the "new" page bit...."
Posted by Amanda on Feb-05-01 at 07:28 PM (EST)
Fixed it. I just need to remove the extra spaces in the tags for both of the above.


Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
8 . "RE: Fix for the "new" page bit...."
Posted by Bill Weiner on Feb-06-01 at 05:50 AM (EST)
Yea, I had to add extra spaces around the < and > signs in order to get the code to appear in this forum.... Glad you got it working.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.