www.uburst.com www.uburst.com

"installation problem"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

uDirectory Configuration Questions
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"installation problem"
Posted by Roberto on Jul-21-03 at 05:41 PM (EST)
Hello, I followed instructions to the letter but can't make the script work. I get a 500 error. Could anyone please help?

Thanks.

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

installation problem, Microburst Support Team, Jul-22-03, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "installation problem"
Posted by Microburst Support Team on Jul-22-03 at 12:14 PM (EST)
This problem has been resolved outside of the forum.

The error appeared to be caused by a combination of the path to perl specified incorrectly and the format with which the scripts were uploaded (appeared to be BINARY instead of the required ASCII).

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.